Veze i odnosi

Kortni Kardašijan u vezi s bubnjarom slavnog benda FOTO

Kortni Kardašijan navodno izlazi s bubnjarom Blinka-182 Travisom Barkerom.

Ponedeljak, 25.01.2021.

09:29

Izvor: people.com

Kortni Kardašijan u vezi s bubnjarom slavnog benda FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Kortni Kardašijan (41) je s četiri godine starijim muzičarem prijateljica godinama, ali njihov odnos pretvorio se u nešto više, tvrdi izvor za Pipl (People).

Tokom vikenda oboje su na storiju na Instagramu objavili fotografije iz kuće za odmor Kris Džener u Palm Springsu. "Zajedno su u Palm Springsu. Izlaze oko mesec-dva", rekao je izvor za Pipl. "Oni su dugo prijatelji, ali postalo je romantično."

Kortni ima troje dece s bivšim partnerom Skotom Dizikom - Mejsona (11), Penelope (8) i Reinja (6). Par je bio zajedno gotovo 10 godina pre prekida 2015.

Barker je bio u braku dva puta i ima dvoje dece, Lendona (17) i Alabamu (15) s drugom bivšom suprugom, glumicom Šenon Mekler, s kojom je bio u braku od 2004. do 2008.

Takođe je očuh Atijen (21), koju je Šenon Mekler dobila s bokserom Oskarom de la Hojom.

Barkera su 2015. povezivali s Ritom Orom, dok je Kortni Kardašijan izlazila s mladim modelom Junesom Bendžimom 2017. i 2018.

Nije prvi put da se piše o njihovoj romansi, ali Barker je na pitanje da li su u vezi demantovao to u martu 2019. godine.

"Kortni je draga prijateljica. To je to", rekao je tad. "Mislim, volim je do smrti. Volim njenu porodicu do smrti. Ali da, samo smo prijatelji."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.