Veze i odnosi

Bivša devojka Pamelinog muža za brak saznala iz novina: "To je sve prevara"

Pamela Anderson udala se šesti put. Ona je, kako prenose strani mediji, sudbonosno "da" izgovorila telohranitelju Dejnu Hejharstu, a venčali su se u njenom domu, na ostrvu Vankuver i to na Badnji dan. Dejn je pre nje bio u vezi sa Keri (42), koja nema reči hvale za njegovu novu ljubav.

Nedelja, 31.01.2021.

09:00

Izvor: B92

Bivša devojka Pamelinog muža za brak saznala iz novina:
Foto: Profimedia

Podeli:

Žena koja se predstavila samo kao Keri tvrdi da je s Dejnom živela i odgajala zajednički decu punih pet godina, a da je oženio Pamelu Anderson, saznala je, kaže, iz novina.

"Ovo nije slatka ljubavna priča iz karantina, kako oni to pokušavaju da predstave, to je sve prevara. Želim da ljudi znaju da je moja petogodišnja veza s Dejnom, u koju je bilo uključeno i odgajanje dece, još trajala kad su oni počeli da se viđaju. Sve je počelo s prevarom i uništenim životima", ispričala je za The Sun.

Dodala je da je Dejn radio za Pamelu šest meseci pre nego što su započeli vezu.

"Tad joj nije bio telohranitelj, već radnik kojeg je zaposlila da joj odradi neke radove po kući. Sve nas je šokirala njihova veza i zbog toga patimo. Ne samo ja i deca, on je izgubio i mnoge prijatelje i poslovne partnere zbog toga", rekla je.

Ispričala je da se on u početku žalio na Pamelu i nazivao je ludom, ali u jednom je trenu Keri priznao da je "prešao crtu", prenosi Index.

Pamela se udala za Dejna na tajnoj, privatnoj ceremoniji. To joj je šesti brak i peti suprug. Za strane medije rekla je da se nalazi u rukama čoveka koji je voli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.