Veze i odnosi

Lepa glumica snimljena sa vereničkim prstenom? "Oboje su dosta tajnoviti"

Zvezda "50 nijansi sive" Dakota Džonson viđena je ovih dana kako se šeta ponosno pokazujući veliki zeleni prsten na domalom prstu, što je podstaklo nagađanja da ju je dečko Kris Matin zaprosio.

Sreda, 17.02.2021.

14:53

Izvor: Tportal

Lepa glumica snimljena sa vereničkim prstenom?
Foto: Profimedia

Podeli:

Dakota na levoj ruci nije nosila nikakav drugi nakit, a sa velikim zelenim prstenom upečatljivo je privlačila pažnju pa je u jednom trenutku iskoristila telefonski poziv kako bi prsten prinela licu.

Za slučaj da je nekom promaklo, Dakote Džonson je levom rukom popravljala masku i nosila mapu, držeći desnu ruku u džepu.

Glumica i frontmen grupe "Koldplej" u javnosti su 2017. godine prvi put zajedno viđeni u suši restoranu u Los Anđelesu.

Par svoju vezu drži u tajnosti, a prema izvoru časopisa Pipl, ta je veza prilično ozbiljna.

"Oboje su dosta tajnoviti i čini se da uživaju u zajedničkom mirnom životu", rekao je u aprilu izvor i dodao kako se čini da veza postaje vrlo ozbiljna.

Ove godine su i kreativno sarađivali pa je Dakota pružila rediteljske usluge Krisovom bendu "Koldplej".

"To iskustvo je bilo prilično sanjivo. Vrlo sam zahvalna što mi je pružena prilika. Radila sam sa neverovatnim umetnicima iz svih područja. Osećala sam se neverovatno privilegiranom da snimim taj video", rekla je za časopis "Ekstra" Dakota Džonson nakon premijere video-snimka za Dan zaljubljenih.

Bivša Martinova supruga Gvinet Paltrou, sa kojom ima dvoje dece, za novu partnerku bivšeg muža ima samo reči hvale.

"Volim je. Znam da to može da izgleda čudno jer je nekako nekonvencionalno, ali mislim da je jednostavno obožavam", rekla je za "Harper's Bazaar" Gvinet Paltrou.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare