Veze i odnosi

Propala mu romansa pa se brzo vratio Džilijan Anderson

Američka glumica Džilijan Anderson i britanski scenarista Piter Morgan navodno su opet zajedno, a kako prenose mediji Morgan je ostavio Džemajmu Goldsmit, zbog koje je u decembru prošle godine raskinuo sa Džilijan, ali očigledno mu nije dugo trebalo da uvidi koliko je pogrešio.

Četvrtak, 18.02.2021.

13:35

Izvor: Jutarnji list

Propala mu romansa pa se brzo vratio Džilijan Anderson
Foto: Profimedia

Podeli:

Podsetimo, Piter Morgan i Džilijan Anderson u vezi su bili četiri godine, a onda se scenarista odrekao svega i upustio u romansu s dugogodišnjom prijateljicom Džemajmom (47).

Džilijan je u međuvremenu odletela u češku prestonicu Prag, gde snima novi film "White Bird: A Wonder Story", a ostavljena Džemajma Goldsmit se teško nosi sa iznenadnim raskidom.

"On je nju proganjao, nije bilo obrnuto. Uverio ju je da će im biti super zajedno, a sada se vratio bivšoj. Džemajma je prilično utučena, a ljudi su zgroženi Piterovim prevrtljivim ponašanjem. Ona je stvarno htela ozbiljnu vezu sa njim", otkrili su prijatelji britanske producentkinje.

Džemajma, koja je svojevremeno bila u braku sa bivšim pakistanskim premijerom Imranom Kanom, posle razvoda bila je u vezi sa slavnim glumcem Hjuom Grantom.

I dok ona tuguje, šuška se kako je Piter Morgan, odlučan u nameri da obnovi vezu sa Džilijan, već otputovao u Češku kako bi bio sa ljubavlju svog života, koja u njegovoj seriji "Kruna" glumi bivšu britansku premijerku, Čeličnu Ledi Margaret Tačer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.