Veze i odnosi

Predviđali su joj brz kraj sa 31 godinu starijim mužem, ali on joj uspešno parira FOTO

Vensan Kasel na plaži u Rio de Žaneiru uživao je u surfovanju hidrogliserima dok se njegova supruga Tina Kunaki s prijateljicom sunčala i brčkala u plićaku.

Ponedeljak, 22.02.2021.

14:49

Izvor: Dnevnik.hr

Predviđali su joj brz kraj sa 31 godinu starijim mužem, ali on joj uspešno parira FOTO
Foto: shutterstock/ Andrea Raffin

Podeli:

Vensan Kasel (54) vrlo uspešno drži korak sa svojom suprugom Tinom Kunaki, koja je 31 godinu mlađa od njega, a razliku u godinama otkriva tek njegovo lice, na kom je primetno da stari.

Glumac i manekenka žive u Rio de Žaneiru i vreme često provode na plaži. Vensan je viđen u kupaćim gaćicama kako uživa u surfovanju hidrogliserima. Njegov isklesani torzo bio je u prvom planu, dok je lice delimično sakrio pod kapom.

Dok je Kasel vreme provodio aktivno, njegova supruga Tina s prijateljicom se sunčala na plaži i brčkala u plićaku. Pritom je pokazala svoju savršenu liniju u zelenom bikiniju, čiji su donji deo bile tangice.

Inače, par je u braku od 2018. i imaju jednogodišnju ćerku Amazoni. Vensan je s Tinom potvrdio vezu 2016. godine, a uprkos zlim jezicima koji su predviđali da njihova ljubav neće dugo potrajati, Kasel i Tina Kunaki izgledaju na fotografijama na Instagramu zaljubljenije nego ikad.

Vensan je u Tini pronašao utehu nakon bračnog brodoloma s jednom od najlepših žena sveta, italijanskom glumicom Monikom Beluči, s kojom je tokom braka dobio dve ćerke, Devu i Leoni. Par se upoznao na snimanju filma "Apartman" davne 1996. godine, a venčali su se tri godine kasnije. Ipak, u avgustu 2013. godine potvrdili su razvod, ali o razlozima nikada nisu govorili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.