Veze i odnosi

Poznata glumica odustala od glume kako bi provodila više vremena sa verenikom

Sve ukazuje na to da se Ema Votson odriče holivudskog stila života kako bi se skrasila sa svojim verenikom.

Sreda, 24.02.2021.

10:07

Izvor: index.hr

Poznata glumica odustala od glume kako bi provodila više vremena sa verenikom
Foto: Shutterstock/Denis Makarenko

Podeli:

Sudeći po izjavi njenog agenta, Votson (30) je odustala od glume, barem na neko vreme. Njen agent izjavio je još kako glumica trenutno ne preuzima nove obveze.

Tabloid izveštava da dečja zvezda koju je proslavila uloga u Hari Poteru želi da provodi više vremena sa svojim verenikom, biznismenom Leom Robintonom sa kojim je u vezi oko 18 meseci.

Izvor je rekao kako par možda želi i porodicu. Par je navodno nekoliko nedelja u januaru potajno živeo na Ibici, provodeći jutra čitajući novine uz "smutije u veganskom kafiću".

Votson se sad vratila u Los Anđeles sa Robintonom, koji navodno puno zarađuje na prodaji legalne marihuane u Kaliforniji.

Votson se našla pod svetlima reflektora kad je imala samo deset godina, glumeći Hermionu Grejndžer u prvom filmu o malom čarobnjaku, a u istoj ulozi pojavljivala se i u svim nastavcima.

Kasnije je glumila u filmovima kao što su "Bling Ring", "The Perks of Being a Wallflower", a poslednja uloga bila joj je 2019. u drami "Little Women". U međuvremenu, 2017, glumila je u rimejku Lepotice i zveri uz Dena Stivensa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.