Nisu znali da je za bebu potreban seks: "Zar nije dovoljno samo venčanje?"

Rejčel Hirson, medicinska sestra i akušer iz Velike Britanije, naslušala se svega i svačega tokom svoje karijere duge 40 godina.

Veze i odnosi | super zena |
Podeli
Foto: Depositphotos/ArturVerkhovetskiy
Foto: Depositphotos/ArturVerkhovetskiy

Ona je odlučila da napiše knjigu o bizarnostima koje je čula, a jedna od najzanimljivijih situacija bila je ona u kojoj je morala da uči o seksu supružnike koji su joj došli.

"Bili su u braku već nekoliko godina, ali nikako nisu mogli da dobiju decu. Lekar opšte prakse zaključio je da oni u stvari i ne znaju kako se deca prave, a moj posao bio je da se pobrinem da to nauče. Iskreno su verovali da bebe dolaze jednostavno kao rezultat toga što su venčani, nisu imali pojma ni o čemu. Posle nekoliko mojih poseta, nisu mogli da se odvoje jedno od drugog", prisetila se.

U svojoj opsežnoj karijeri videla je svakakve vrste bizarnog seksualnog ponašanja, kao što je, na primer, čovek koji je bez pardona masturbirao pred njom, prenosi portal 24sata.

"Jednom sam bila u poseti bebi, čija mama je ranije bila u zatvoru. Dok sam sedela sa tom ženom i njenim partnerom, krajičkom oka sam primetila nepogrešivo ritmično pomeranje ruke, ali sam se pravila da ništa ne vidim", opisuje.

Prisjetila se još jedne situacije.

"Tokom posete 18-mesečnom djetetu, shvatila sam da ono zajedno sa svojom majkom živi u javnoj kući. Vodili su me do kuhinje, a na tom putu morali smo da prođemo pored salona sa leve strane. Taj salon je, očigledno, bio namenjen za prostituciju - imao je samo bračni krevet, a ljudi su bili u njemu", navodi, prenosi Sun.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 23 sledeca idi na stranu