Šta treba da znamo posle teškog raskida

Raskidi mogu da imaju i dobre stane.

Veze i odnosi | super zena |
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Bar jednom, prošli smo kroz težak raskid, pomislili da ništa više neće biti isto i da nećemo naći osobu sa kojom bismo bili srećni. Posle raskida, vladaju emocije i potrebno je vreme da sve dođe na svoje - presipitaivanja, prihvatanje situacije, patnja i na kraju lekcija koje je trebalo naučiti tim raskidom.

Ljubav nije dovoljna

Bez ljubavi nijedna veza nema smisao, da bi ona uspela, potrebne je imati uvid u još neke stvari, kao što su: samopoštovanje, poštovanje partnera i njegovih potreba, razumevanje, kompromis.

Postavljanje granice

Bez obzira da li ste vi ostavili partnera ili on vas, kroz ovaj proces imate mogućnost da otkrijete sebe i postavite granice. Šta očekujemo? Da li smo možda davali previše od sebe ili smo imali problem sa iskazivanjem emocija?

Želje

Šta je ono što zaista želimo u vezi? Da li nam je zaista bitan partnerov fizički izgled ili nam je ipak važnije kakav je kao osoba. Raskid vas uči da prepoznate koje osobine i karakteristike želite da ima vaš budući partner, a šta vam smeta i šta bi zapravo moglo da bude izvor konflikta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 21 sledeca idi na stranu