U braku su 14 godina, imaju troje dece: Sve bi bilo normalno da on nije njen stric

Klaus i Džozefin su u braku 14 godina i imaju troje dece. Na prvi pogled izgledaju kao svaki drugi par, ali njihov brak mnogi osuđuju.

Veze i odnosi | 24sata.hr |
Podeli
Foto: Shutterstock/Viktoriya Podgornaya
Foto: Shutterstock/Viktoriya Podgornaya

Naime, Klaus je Džozefin stric, tačnije, ona je ćerka njegovog brata. Klaus je za nemačke medije ispričao da je prvi put vide Džozefin kad je ona bila mala beba, a on je tad imao 23 godine.

Ponovno ju je video posle 16 godina, a tri godine kasnije, Klaus joj je priznao da gaji snažna osećanja prema njoj. Tada joj je obećao da neće prilaziti i odluka je bila u potpunosti na njoj. Iako se Džozefin borila sama sa sobom, shvatila je da joj Klaus znači puno više.

Danas kažu da se vole, brak im je legalan. Sa pravnog stanovništva, u Nemačkoj, odnos između Klausa i Josefin predstavlja odnos trećeg kolena. Incest se smatra u odnosu prvog kolena, tj. vezan je isključivo za roditelje i decu, babe i dede i unuke ili braću i sestre. Zakon u Nemačkoj dozvoljava da se Josefin i Klaus venčaju.

Naglasili su da im ne smeta razlika u godina, a da se bore protiv predrasuda. Oboje kažu da su tokom godina naučili da nose sa lošim komentarima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 19 sledeca idi na stranu