Veze i odnosi

Zvezde koje su u braku sa "običnim" ljudima FOTO

Ove poznate zvezde ljubav nisu pronašle među svojim kolegama, nego među jednostavnim, običnim ljudima.

Subota, 15.05.2021.

13:54

Izvor: super zena

Zvezde koje su u braku sa
Foto: shutterstock/magicinfoto

Podeli:

Mnogi smatraju da je baš to tajna uspešnih brakova zvezda koje su se odlučile na takav korak. U nastavku pogledajte parova koji se bave potpuno različitim poslovima i od kojih neko od njih nije bio popularan/a u javnosti.

Džordž Kluni i Amal Alamudin

Par je u braku od 2014, a njihov ponos su blizanci Aleksandar i Ela. Podsetimo, Džordž se oženio advokatom koja je borac za ljudska prava. "Ona je sjajna osoba, brižna i pametnija od svih koje sam do sada sreo. Ima sjajan smisao za humor. Postoji nekoliko razloga zbog kojih sam se zaljubio u nju, a jedna od njih je i njen rad. Uvek sam tako ponosan kada je vidim da stoji pred apelacionim sudom u Strazburu. Impresivan prizor", rekao je jednom prilikom glumac.

Ris Viterspun i Džim Tot

Dobitnica prestižne nagrade Oskar i agent za talente venčali su se 2011. godine. Godinu dana nakon toga dobili su sina Tenesija Džejmsa. Glumica je izjavila da je "baš u životu imala sreće kad je upoznala Džima".

Met Dejmon i Lućijana Barozo

Poznati glumac je svoju suprugu upoznao pre 15 godina, kada je posećivao bar u kome je ona radila. Sudbonosno "da" rekli su 2005. godine, a imaju i dvoje dece. "Bukvalno sam ostao bez teksta kada sam je ugledao u velikoj gužvi. Da se to nije dogodilo, ne znam kako bismo se sreli u životu", rekao je Met.

Kristijan Bejl i Sibi Blažić

Glumac upoznao je svoju ženu dok je ona radila kao lični asistent Vinone Rajder, a u braku su 20 godina i imaju dvoje dece. "Ona je za mene učinila mnogo, zbog čega sam se promenio. Snažna je osoba i shvatio sam da najbolje radim kada je u mojoj blizini", rekao je Bejl o svojoj supruzi.

Meril Strip i Don Gamer

Meril u braku sa vajarom Donom Gamerom preko četrdeset godina i imaju četvoro dece - muzičara Henrija Vulfa, glumice Mejmi i Grejs, kao i Luisu Gamer (25). "Zahvaljujući njemu, prebrodila sam mnoge teške periode u životu, on zaslužuje svu moju ljubav", kazala je Meril.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.