Veze i odnosi

Ovo još niste čuli: Muškarce uči zavođenju, sa devojkama radi seksualno isceljenje VIDEO

Da li je zavođenje zaista među onim starim plemenitim veštinama koje su - izgubljene? Koliko se umeće flertovanja promenilo u ovo vreme interneta i društvenih mreža?

Ponedeljak, 24.05.2021.

19:50

Izvor: B92

Ovo još niste čuli: Muškarce uči zavođenju, sa devojkama radi seksualno isceljenje VIDEO
Printscreen/TV Prva

Podeli:

Miloš Koprivica je, kaže, bio tip osobe koja je imala tremu kada vidi devojku i želeo je da unapredi kod sebe socijalne veštine, da se oslobodi anksioznosti, radio je na sebi a kada je dovoljno unapredio svoje veštine i upoznao ljude koji se bave muško-ženskim odnosima, odlučio je da svoje znanje prenese dalje. Tako je osnovao Centar za edukaciju zavođenja.

"Kada neko ima problem, više se trudim da on stekne samopuzdanje i da bude lider svog života, poštuje sebe, ima pokretačku snagu. Prvo bih video da li ima problem sa samopouzdanjem, da li ume da 'proširi priču'", objasnio je Miloš u "150 minuta" TV Prva.

Kaže da devojkama muškarci stereotipno šalju poruke u inboks, a Miloš savetuje da treba laskati, ali ne na bazi fizičkog izgleda već laskati u smislu psihičke osobine, energije, što se može videti na osnovu profila. Zatim treba prebaciti razgovor na duhovitost, opušteniji i zabavniji razgovor.

"Često sa klijentima radim na licu mesta. Odemo na ulicu, on priđe devojci, ja sam 20 metara dalje, vidim kako to izgleda i kako deluje, pa ga savetujem. Moj klijent je i dobrica, koji ceo život živi po nekim pravilima, prilagođavao se drugima i ima problem sa spontanošću. Većina ih nema cilj da ima 100 žena, više da se opuste i nauče da ostvare kontakt", objasnio je Miloš.

Sa devojkama radi na seksualnom isceljenju, tačnije pomaže im da povećaju seksualni potencijal. Obuka sa muškarcima traje 60 sati, i to osam dana po osam sati, u trajanju od dva meseca. Postoji i online kurs.

Pogledajte i poslušajte i sami u videu u prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.