Veze i odnosi

Grozni raskidi ili grozni ljudi? Razvodi preko SMS-a, tokom intervjua...

Dok su mnogi zainteresovani ko je od slavnih parova kada i kako počeo da se zabavlja, nekad su još zanimjiviji načini na koje su se oni rastali. Od razvoda preko SMS-a do prekida tokom intervjua s Oprom Vinfri. Ovo su samo neki od njih...

Nedelja, 06.06.2021.

12:37

Izvor: buzzfeed

Grozni raskidi ili grozni ljudi? Razvodi preko SMS-a, tokom intervjua...
Foto: Profimedia

Podeli:

Puno veza završilo je ružnim i bezobzirnim prekidima, ali većina parova bar to ne mora da proživi javno, pod lupom medija. Kao i svi "obični smrtnici", mnoge poznate ličnosti prošle su kroz grozne prekide, a BuzzFeed je sabrao neke od najgorih.

1. Džulija Roberts i Kifer Saterlend

Na dan njihovog predviđenog venčanja, Džulija Roberts je ostavila Kifera Saterlenda i preletela je okean kako bi otišla u Irsku s njegovim najboljim prijateljem Džejsonom Patrikom.

2. Pit Dejvidson i Kejzi Dejvid

Dejvidson je s Kejzi prekinuo putem SMS poruke, a da bi sve bilo još gore, dan kasnije saznala je preko Instagrama da se viđa s Arijanom Grande.

3. Rasel Brend i Keti Peri

Kao da prekid putem SMS-a nije dovoljno poražavajuć, pevačica Keti Peri saznala je za svoj razvod tim putem. Njihov brak trajao je samo 14 meseci.

4. Kristal Haris i Hju Hefner

Samo pet dana pre njihovog venčanja, Kristal je pobegla iz Hefnerove vile, a usput se poslužila i uzela njegovog najdražeg psa sa sobom. Ipak, vratila mu se te su ostali zajedno sve do njegove smrti.

*ALT

5. Bili Bob Tornton i Lora Dern

Dok je Dern bila na snimanju, njen verenik Bili Bob prekinuo je svaki kontakt s njom i oženio drugu - Anđelinu Džoli. Lora Dern je jednom prilikom to opisala: "kao da je iznenada umro".

6. Denijel Dej Luis i Izabel Ađani

Glumac Denijel Dej Luis svoju šestogodišnju vezu završio je putem faks uređaja. Zašto? Saznao je kako je ona trudna.

7. Tejlor Svift i Džo Džonas

U jednom intervjuu Swift je priznala kako ju je, kad je imala 18 godina, Džo Džonas "otkačio" u telefonskom razgovoru od 27 sekundi.

8. Met Dejmon i Mini Drajver

Par je zajedno bio godinu dana kad je Dejmon na gostovanju kod Opre rekao da nije u vezi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.