Žene otkrile najgore primere muškog pametovanja

Na društvenoj mreži Mumsnet žene su podelile neke od najgorih primera muških pametovanja koja su čule.

Veze i odnosi | index.hr |
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Rasprava je započela nakon što je jedna korisnica zamolila druge žene da joj ispričaju neka od svojih neprijatnih iskustava, kako bi se uverila da nije jedina koja nailazi na brojne predrasude od strane muškaraca.

"Molim vas, pomozite mi da sačuvam zdrav razum i utešite me: Koji su najgori primeri muških pametovanja koje ste čule? Stalno mi se to događa na poslu i iscrpljuje me", napisala je.

Njeno pitanje prikupilo je mnogo odgovora žena, a evo nekih od njih.

1. "Obožavam automobile, ali kada sam otišla da kupim automobil, prodavac se stalno obraćao mom suprugu čak kad bih mu i ja postavila pitanje.Na kraju sam zbog toga odlučila da kupim automobil na drugom mestu".

2. "Mamin dečko počeo je da mi pokazuje kako da stavim sedište za dete u automobil, nakon što sam to sedište imala sedam godina i već sam imala dvoje dece. Došlo mi je da ga udarim."

3. "Lekar me uveravao da porođaj ne boli i da me neće boleti ni nakon porođaja ako se odlučim na carski rez. I uveravao i uveravao, kao da je lično proživeo sve".

4. "Kada smo imali neki kvar u kući i kada sam redom zvala majstore, tip mi je rekao da može da me pozove kasnije kada moj dečko bude kod kuće, kako bi njemu rekao šta treba da uradi sa bojlerom, umesto da objasni meni".

5. "Psihijatar sam, tačnije specijalizirala sam se za demenciju. Jednom mi je student rekao da moram imati na umu da je demencija bolest koja utiče na pamćenje. Pogledala sam ga s besom u očima."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 17 sledeca idi na stranu