Veze i odnosi

Španski fudbaler iznenadio devojku i zaprosio je na stadionu FOTO VIDEO

Markos Ljorente, jedan od najboljih igrača Atletiko Madrida, "prevario" je svoju devojku Patrisiju Noarbe i priredio joj posebno iznenađenje.

Nedelja, 18.07.2021.

13:51

Izvor: super zena

Španski fudbaler iznenadio devojku i zaprosio je na stadionu FOTO VIDEO
Foto: Profimedia

Podeli:

Markos i Patrisija su posetili stadion "Vanda Metropolitano", inače novi dom Atletika, a nakon što su pogledali neke od njegovih najboljih poteza iz prethodne sezone, prešli su na bitnije teme. Predstavnici kluba su ih obavestili da će sada gledati snimak o stvarima koje su stvarno važne.

Zatim su na velikom video binu prikazane njihove zajedničke fotografije, kao i trenuci koji su izuzetno značajni za njihovu vezu.

Dok je Patrisija Noarbe bila u šoku, Markos Ljorente je kleknuo i zaprosio je.

Pristala je, pa će uskoro postati supruga španskog fudbalera koji od dolaska u tim Dijega Simeonea igra najbolji fudbal u životu. Očigledno mu kreativnosti ne fali ni na drugim poljima.

Patrisija je snimak sa stadiona podelila na Instagramu juče, a više od 2000 ljudi čestitalo je i komentarisalo prosidbu.

Inače, krajem maja, par je iskoristio odmor za letovanje u Grčkoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare