Veze i odnosi

Žene otkrile kad su shvatile da je njihov muškarac onaj pravi

Svako ima svoju definiciju srodne duše, a 12 žena je otkrilo kako su prepoznale svoju.

Četvrtak, 22.07.2021.

18:50

Izvor: 24sata.hr

Žene otkrile kad su shvatile da je njihov muškarac onaj pravi
Foto: Profimedia

Podeli:

1. "Znala sam da je on moja srodna duša jer je bio toliko nervozan na prvom viđanju da je naručio celu flašu vina za sebe. Moja socijalna nespretnost i teskoba su se samo poklopili.Verili smo se tri meseca kasnije i ove godine slavimo šest godina braka" (Natalija, 32)

2. "Znala sam da je moja srodna duša kada smo bili sami u tišini 'na vrhu grada'. U blizini nije bilo nikoga i osećala sam da bih mogla da provedem ceo život na tom hladnom, vetrovitom mestu ako bi on bio sa mnom. Bio je to trenutak povezivanja" (Sirapi, 27)

3. "Brajan mi uvek iznova pokazuje kako je moja srodna duša. Jedan od trenutaka koji nikada neću da zaboravim je kada mi je deda preminuo. Brajan je tada bio na kampovanju u drugoj državi, a kada je čuo šta se dogodilo odmah je došao. Nije ništa poneo sa sobom, samo je došao. Nikad neću zaboraviti taj trenutak pa i mnoge druge od tada" (Kejtlin, 32)

4. "Kad sam upoznala svog supruga osetila sam duboku povezanost koju nisam mogla da objasnim. Otprilike nakon mesec dana veze, organizovao mi je posebnu rođendansku zabavu. Odložio je sve što je imao za taj dan samo kako bi meni dao nešto posebno i nezaboravno. Bila je to jedna od osobina koja je pokazala da je on za mene!" (Džordan, 34)

5. "Znala sam da mi je partner srodna duša kad sam shvatila da ima nedostataka, a da ih ja volim" (Lana, 29)

6. "Mislim da je to bilo kad mi je prvi put odsvirao jednu od svojih pesama. Bio je samo on i akustična gitara. Sada zajedno stvaramo muziku i delimo je s publikom. To je neopisiv osećaj. Zaljubljujem se iznova, svaki put" (Veronika, 40)

*ALT

7. "Verujem da srodne duše ne moraju nužno biti romantične, jer sam svoju pronašla kod najbolje prijateljice. Kad sam je prvi put upoznala u srednjoj školi, odmah sam to shvatila. Kako je vreme prolazilo, mogle smo da delimo svaku misao koju smo imale, bez obzira koliko neobičnu. Razgovor s njom naterao me da razmišljam na različite načine i bez napora smo vodile duboke razgovore o svemu. Danas, iako živimo na suprotnim krajevima zemlje, i dalje smo povezane na način koji se čini beskonačnim. To je više od prijateljstva i drugačije od romantične ljubavi" (Erin, 26)

8. "Osećala sam se kao da nikad ne propuštam ništa što se događa oko mene ako je on sa mnom. Sa njim je sve bolje! (Medi, 25)

9. Na fakultetu sam videla simpatičnog dečka koji svira gitaru. U šali sam mu poslala poruku da bi trebalo da me odvede na kafu. Popričali smo, i odmah sam znala da je on pravi dečko za mene. Osećala sam se kao da ga znam celog života. Onda je došao kod mene na kafu i nikad nije otišao (Amanda, 26)

10. "Znala sam da sam pronašla svoju srodnu dušu jer sam mu ja bila prva koju je kontaktirao kad mu je bilo najteže. Odabrao je mene da mi prizna najčudnije, najdublje i najcrnje misli. Tada sam znala da mu značim kao što i on meni znači" (Jasmin, 30)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.