Veze i odnosi

Prva ljubav Damijana Davida: Lukrecija mu je slomila srce FOTO

Frontmena megapopularnog benda "Maneskin" pre četiri godine ostavila je njegova prva ljubav Lukrecija.

Nedelja, 01.08.2021.

14:15

Izvor: super zena

Prva ljubav Damijana Davida: Lukrecija mu je slomila srce FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Damijano i Lukrecija prva su ljubav i zabavljali su se kada je grupa "Maneskin" tek počinjala da se probija i prijavila za učešće u italijansko izdanje muzičkog takmičenja "Ja imam talenat".

Nagla popularnost Damijana i grupe, njegove brojne obožavateljke i medijska pažnja, smetali su Lukreciji. Lukrecija, nenaviknuta na toliku pažnju, vrlo povučena i zatvorena, nije mogla da se nosi sa svim tim i ostavila ga je 2017. godine. Italijanu je, navodno, to slomilo srce i neke od svojih pesama napisao je upravo za nju.

Kako navode italijanski mediji, Lukreciji je smetao i Damijanov blizak odnos sa basistkinjom grupe, a ni sama nije dobro podnela njihov raskid. Godinama se borila sa depresijom, a nakon raskida nestala je sa društvenih mreža.

Za Damijana se zna da je danas u vezi sa Đorđijom Soleri, devojkom sklonom egzibicionizmu, kojoj cela pažnja oko njega za sada ne smeta.

Inače, grupa "Maneskin" pre nekoliko dana dobila je posebnu nagradu Grada Rima za uspeh na Evrosongu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.