Oglasila se još jedna bivša devojka Bikovića: "Sve sam prepoznala, mogu samo da dodam..:"

Ruska plesačica Arina Vološina iznela je šok detalje iz veze sa glumcem Milošem Bikovićem a ubrzo nakon nje oglasila se još jedna Bikovićeva bivša devojka, Barbara Tatalović, koja je potvrdila sve ono što je Ruskinja navela

Veze i odnosi | super zena |
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Zaklela se zemlja raju da se sve tajne saznaju" rekla je Barbara u kratkom videu, a potom se ponovo oglasila.

"U našoj zemlji se odavno ljudskojst, iskrenost i poštenje manje ceni nego reputacija. E, pa baš iz razloga što velika većina vas misli da ova mlada devojka (Arina Voloshina) želi nešto iz osvete ili poraza, ja ću da se oglasim", počela je manekenka i dodala:

"Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem. Mogla bih jedino da dodam niz gnusnih stvari koje sam doživela iz cele ove situacije i da od cele ove situacije napravimo jedan rijaliti. To nije poenta. Poenta je da stanem u zaštitu toj hrabroj devojci i da masi koja veruje u farsu potvrdim da to šta je napisala i te kako ima smisla".

Ruska plesačica o vezi sa Bikovićem: "One vrednosti o kojima priča, ne zna za njih"

Printscreen Instagram
Printscreen Instagram

"Dalje ne želim da ulazim u sve ovo, niti svoju porodicu, momka i najbliže uvlačim u blato i farsu koja je prezentovana masi i u koju masa slepo veruje. To je, čini mi se, borba sa vetrenjačama", zaključila je Barbara.

Barbara Tatalović oglasila se posle objave na Instagramu ruske plesačice, koja je napisala između ostalog:

"Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovek pomene Boga na svakom koraku). Imala sam poslednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog. Ali, 31. jula sve je potpuno raspršeno. Čovek se ponašao veoma grubo", napisala je između ostalog Arina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 20 sledeca idi na stranu