Veze i odnosi

Ruska plesačica ima "privatne detalje" o Bikoviću, on joj za kraj veze dao otpremninu?

Glumac Miloš Biković od juče je u centru pažnje javnosti zbog detalja koje su o njemu iznele dve bivše devojke, prvo ruska plesačica Arina Vološina, a zatim i srpska manekenka Barbara Tatalović.

Ponedeljak, 02.08.2021.

21:23

Izvor: super zena

Ruska plesačica ima
Foto: Profimedia

Podeli:

Dok se glumac Miloš Biković nije oglašavao povodom ovoga, osim jednog komentara na društvenim mrežama, osobe iz glumčevog okruženja za "Blic" su objasnile da iza svega stoje neraščišćeni privatni odnosi, koje oni, čak nazivaju "čistom ucenom".

Nezvanično je rečeno i da je Arina Vološina, koja je sa Bikovićem bila u vezi oko godinu dana, sačuvala određene "detalje" o Bikoviću potpuno privatnog i intimnog karaktera. Kako je rečeno, ne radi se ni o kakvom dokazu krivičnog dela ili slično, već sasvim "privatnim stvarima veoma intimne prirode" za koje Biković ne žele da se provlače po medijima.

Rečeno je i da je Bikoviću skrenuta pažnja da bi ti detalji mogli da procure do srpskih tabloida posle čega je on pristao da Vološinoj da određenu otpremninu za kraj veze, ali nije navedeno o kakvoj se otpremnini radi.

Kada je ponovo skrenuta pažnja da detalji mogu da procure u javnost, Biković je odbio svaki dalji razgovor, a zatim se Vološina oglasila na društvenim mrežama.

Vološina je juče na Instagramu napisala:

"Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovek pomene Boga na svakom koraku). Imala sam poslednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog. Ali, 31. jula sve je potpuno raspršeno. Čovek se ponašao veoma grubo. U početku, kada se pojavila informacija da smo zajedno, odmah sam predložila da kažem da nemam ništa s njim".

Napisala je i:

"A one vrednosti o kojima priča, ne zna za njih, a vidi samo sebe, ne poštuje vreme, rad, zdravlje drugih ljudi. Posebno kada je u pitanju blisko okruženje. Osećaj odgovornosti i osećaj krivice za njega je najstrašniji, jer ga to guši, u takvim trenucima morate misliti ne na sebe, ne na svoju udobnost i ne na svoje ja. Životne situacije koje su se razvile otkrile su unutrašnjost osobe sa svih strana".

Posle Vološine oglasila se i manekenka Barbara Tatalović, takođe bivša devojka Bikovića, navodeći da je istina sve što je Vološina napisala.

"U našoj zemlji se odavno ljudskost, iskrenost i poštenje manje ceni nego reputacija. E, pa baš iz razloga što velika većina vas misli da ova mlada devojka (Arina Vološina) želi nešto iz osvete ili poraza, ja ću da se oglasim. Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem. Mogla bih jedino da dodam niz gnusnih stvari koje sam doživela iz cele ove situacije, i da od cele ove situacije napravimo jedan rijaliti. To nije poenta. Poenta je da stanem u zaštitu toj hrabroj devojci i da masi koja veruje u farsu potvrdim da to što je napisala i te kako ima smisla", napisala je na Instagramu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.