Veze i odnosi

Svekrva budućoj snaji: "Dolazim i ja u venčanici, može mi se jer plaćam pola svadbe"

Buduća mlada se naljutila na svoju buduću svekrvu zbog šokantnog plana koji je svekrva isplanirala da sprovede i tako uništi celo venčanje svoga sina.

Sreda, 25.08.2021.

13:28

Izvor: super zena

Svekrva budućoj snaji:
Foto: shutterstock/Ljupco Smokovski

Podeli:

Naime, svekrva je odlučila ne samo da obuče belo na poseban dan svog sina - već želi da dođe u venčanici u kojoj se ona udala. Mlada se, nakon što je to saznala, oglasila na društvenim mrežama i molila za savet, te ujedno priznala kako je ostala bez teksta.

"Ova žena je jednostavno nezamislivo podla i dvolična... Nisam ovo još rekla svom vereniku jer je apsolutni mamin sin i ne želi nikakvu dramu", napisala je mlada.

Dramatičnu situaciju je podelila na "Redditu", a jedan korisnik je mladoženjinu majku nazvao "najgorom svekrvom koju je ikada video" i "zlom vešticom".

Mlada je podelila poruke između svekrve i nje, gde je u početku pitala svekrvu kakvu je haljinu kupila za venčanje.

"Sigurna sam da je zadivljujuća", napisala je u poruci koju je poslala svekrvi. Ali, svekrva je grubo odgovorila: "Već si je videla". Nisam li ti prošli vikend pokazala svoj album sa venčanja?"

Mlada joj je na to odgovorila: "Žao mi je, ne želim da ispadnem nepristojna ili bilo šta drugo, ali planirate da obučete svoju venčanicu na naše venčanje? Mi bismo mogli da vam pomognemo da pronađete sličnu koja odgovara našim planiranim bojama".

Svekrva je tada izgubila živce i postala je bezobrazna. "Ne igraj sa mnom ove igre. To je venčanje mog sina i ja plaćam više od polovine. Nosiću koju god haljinu želim i ako imaš nešto da mi kažeš o tome, pa, srećno tvojoj porodici, jer Bog zna da su previše siromašni da bi priuštili ovo venčanje pošto ja već plaćam više od pola. Nemoj da si se usudila, niti pomislila da pokušaš da mi pokvariš ovaj trenutak", upozorila je.

Svekrava je i dodala: "Znaš da se ostala moja deca neće venčati tokom mog života i ovo je jedino venčanje moje dece na kom ću biti i ja".

Korisnici "Reddita" bili su zgroženi, a jedan je komentarisao: "Svaki gost će da gleda u svekrvu i pita se šta nije u redu s njom... Samo će pred svojom porodicom i prijateljima ispasti kao psihopata".

Druga je dodala: "Mislim da kada bi me moja svekrva nazvala pogrdnim imenom više nikada ne bih razgovarala s njom". Drugi su pak zahtevali da potpuno otkaže venčanje ako se njen budući muž ne suprotstavi majci i zabrani joj dolazak na venčanje u svojoj venčanici, piše Mirror.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare