Veze i odnosi

Tviter rasprava: Muškarci otkrili šta misle o devojkama koje se prve javljaju

Oduvek se, nekako, smatra da su muškarci ti koji treba da priđu prvi i pozovu devojku, pa i da preuzmu na sebe sav posao oko upoznavanja i zavođenja. Ipak, mlađe generacije sve više odbijaju to pravilo...

Ponedeljak, 30.08.2021.

19:55

Izvor: vecernji.hr, super zena

Tviter rasprava: Muškarci otkrili šta misle o devojkama koje se prve javljaju
Foto: Profimedia

Podeli:

Na Tviteru je jedna devojka postavila pitanje šta muškarci misle o devojkama koje se javljaju prve, a njihovi odgovori su neke iznenadili.

Jednoglasno se slažu da takve devojke zaslužuju poštovanje za hrabrost i samouverenost, a napominju i da je vreme da se zaborave stereotipi o tome ko prvi prilazi.

Smatraju da je to potpuno normalno i da su devojke time skinule onaj veliki teret koji oni nose i rešile ih tako onih upitnika koji im stoje iznad glave zbog nedovoljno jasnih znakova.

"Olakšavate nam posao, ne čitamo mi misli i nemamo staklenu kuglu kod kuće", napisao je jedan korisnik.

"Uvek lepo, jer niko se ne poznaje dok se ne upozna. 21. vek je, žensko ima ravnopravan status. Ostalo je stvar samopouzdanja. Nije važno ko se prvi javi ako se zakotrlja sreća", kaže drugi.

Većina se slaže i da je taktiziranje besmisleno i da treba da se javi onaj ko to jednostavno želi.

Na objavi se našlo i nekoliko komentara u kojima kratko i jasno pišu da su im takve devojke "carice", "kraljice", i da im je to neopisivo privlačno.

Ipak, javilo se i svega nekoliko devojaka koje smatraju da i dalje, bez obzira što je 2021. godina, žene ne bi trebalo da preduzimaju prvi korak.

"Hajde još sve mi da odradimo i oni nam neće ni trebati Nije problem, javljala sam se i ja prva, ali nije isto. Svakako mi je lepše kada se on prvi javi", napisala je korisnica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.