Veze i odnosi

"Udala sam se sama za sebe i super mi je"

Kris Galera, model koji reklamira veš i influenserka iz Brazila, nedavno se venčala ispred katoličke crkve u Sao Paulu u ime "ljubavi prema sebi".

Subota, 11.09.2021.

13:08

Izvor: NY Post

Default images

Podeli:

"Nije mi bilo neprijatno, odlučno sam stala ispred crkve. Sama sam se našminkala i napravila frizuru. Svi su gledali u mene", rekla je ona o svom venčanju.

Za ceremoniju Kris je obukla belu haljinu s naglašenim dekolteom koji nije puno toga skrivao. Čak je bacila i bidemajer.

Oživela je sologamiju, koja podrazumeva da se samci venčavaju sami za sebe, šaljući poruku društvu da im ne treba partner za sreću.

"Većini ljudi se to svidelo i bilo im je zanimljivo da gledaju. Misle da se šalim, ali zapravo sam se odlučila da se venčam sama sa sobom! Čak su mi neke žene rekle da će to i one napraviti", rekla je.

Dodala da joj se udvaralo "hiljade" muškaraca na Instagramu koji su joj nudili brak: "Hvala, momci, ali nisam zainteresirana", bio je njen odgovor na te ponude. Priznala je da su je na ovu odluku naveli problemi iz prethodnih veza: "Muškarci imaju poteškoća s vernošću. Oni žele nekoliko žena u isto vreme", istakla je.

"Volim da budem prioritet i ja sam sama sebi prioritet", izjavila je.

Uostalom, Galera je pre nekog vremena napustila mali grad u Brazilu kako bi postala influenserka u Sao Paulu i čini se da joj to jako dobro ide.

Manekenka koja često pozira izrazito oskudno odevena, kaže da nije potpuno odbacila mogućnost da se jednog dana skrasi sa svojom srodnom dušom.

"Nikada se neću razvesti od sebe, ali ako se i pojavi prava ljubav, poželjeću da proživim to iskustvo. Staviću partnera na drugo mesto, prvo je uvek rezervisano za mene", objasnila je.

Uprkos tome što Galerino venčanje nazivaju samo trikom kojim želi da privuče medijsku pažnju, manekenka se na to previše ne obazire.

"Uvrede i kritike ne dopiru do mene! Kad si srećan, ništa ne može da te poljulja", nastavila je.

Odlučila je i da ide na medeni mesec u Pariz i London:

"Najzabavniji je bio osećaj ispunjenosti i ponosa što sam se udala sama za sebe. Neću biti razočarana, voleću samu sebe iznad svega i nikad neću izneveriti samu sebe", zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.