Veze i odnosi

Muškarci otkrili šta su saznali o ženama tek kad su počeli da žive sa njima

Iako muškarci uglavnom misle da poznaju žene jako dobro, vrlo često se to ispostavi netačnim.

Nedelja, 12.09.2021.

09:35

Izvor: super zena

Muškarci otkrili šta su saznali o ženama tek kad su počeli da žive sa njima
Foto: Profimedia

Podeli:

Jedan korisnik Reddita upitao je muškarce šta nisu znali o ženama sve dok nisu počeli da žive s njima, prenosi Bored Panda. To je pitanje dobilo čak četiri hiljade odgovora, a mi vam prenosimo neke od njih.

1. "Potroše sate na sređivanje kose i šminkanje, a ne izgledaju ništa drugačije nego pre toga. Takođe, nikada to nemojte da im kažete. Naučio sam na teži način."

2. "Žene koriste jako puno toalet papira. Jako puno."

3. "Nisam shvatio koliko krvi izađe iz žene tokom menstruacije sve dok nisam počeo da živim sa devojkom. Jednom sam ušao u kupatilo dok se tuširala, iskreno, mislio sam da umire i da će iskrvariti."

4. "Žene imaju čarobnu moć regeneracije kose. Inače bi moja devojka bila ćelava sudeći prema količini kose koju ostavlja po stanu."

5. "Kad izlaziš sa devojkom i dođeš u njen stan, sve je uvek čisto i organizovano, ali kad počneš da živiš s njom, naučiš da je neuredna isto koliko i ti."

6. "Devojka s kojom sam u vezi godinu dana ima prirodno kovrdžavu kosu i svako jutro je 'pegla' da bude ravna. Nisam imao pojma."

7. "Nikad nisam shvatao koliko žene skupo plaćaju grudnjake sve dok se nisam oženio i krenuo da ih plaćam."

8. "Kad je vreme za spavanje, stvarno je vreme za spavanje."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.