Veze i odnosi

Proglasila štrajk nakon optužbe muža da samo on čisti, pa posle slikala haos koji je nastao u kući

Džejl Gil (27) živi na Floridi i prošle nedelje je objavila video na svom TikTok nalogu, koji je postao planetarni hit.

Subota, 18.09.2021.

08:36

Izvor: super zena

Proglasila štrajk nakon optužbe muža da samo on čisti, pa posle slikala haos koji je nastao u kući
Foto: shutterstock/trekandshoot

Podeli:

Odlučila je da prestane da sprema i čisti za svojim suprugom, a njen štrajk je počeo kad je on počeo da prigovara kako je jedini koji čisti i brine o domaćinstvu.

Ona sedam dana ništa nije radila po kući. To je rezultiralo neredom i pokazala je muževljeve stvari nabacane u umivaoniku u kupatilu, a cipele razbacane po podu, kupatilo je bila prljavo, haos na sve strane.

@wifestrike

everything he does when I ask is SO halfazzed

♬ original sound - Jalie

Njen muž je pokušavao da se uhvati u koštac sa neredom do trećeg dana, čak je "bilo primetno i malo poboljšanje" - primetila je.

Pokušavao je da sredi kupatilo, ali nije imao uspeha. Tvrdio je da njihovo dete srušilo sve u kupatilu, ali to nije objasnilo zašto nije počistio nered.

@wifestrike

I couldn’t help myself in these areas and cleaned up 😪

♬ original sound - Jalie

Nakon što je peti dan shvatio da supruga ne planira da uradi bilo šta od kućnih poslova, pospremio je čist veš koje je stajao na kauču.

Nastavila je da štrajkuje o napisala je: "Shvatila sam da čistim za svojim suprugom koji doslovno zaboravlja da je iza sebe ostavio nered. Mislim da nedelju dana nije dovoljno i čekaću dok se ne reše problematična područja".

@wifestrike

Wife strike progress update. Two more days to go 😑

♬ original sound - Jalie

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.