Veze i odnosi

Poznati fudbaler očekuje dete sa nećakom bivše žene

Brazilski fudbaler Hulk (34) objavio je da je njegova izabranica Kamila Anhelo (32) trudna i da čekaju njihovo prvo, a njegovo četvrto dete. Vesti je obelodanio na Instagramu u seriji fotografija gde zajedno sa Kamilom drži snimak bebe sa ultrazvuka.

Ponedeljak, 20.09.2021.

09:23

Izvor: B92

Default images

Podeli:

U opisu fotografije, fudbaler se "zahvalio Bogu" i neveo je da je "po četvrti put blagosloven detetom".

Kamila i Hulk su se venčali 2020. godine i njihova ljubav je dugo bila predmet žute štampe. Naime, Kamila je bratanica Hulkove bivše supruge Iran sa kojom ima troje dece. Njegova bivša supruga je otvoreno govorila o "velikom bolu koju joj je naneo odnos bivšeg muža i nećekinje".

Hulk joj takođe nije ostao dužan i govorio je da "loše odnosila prema njenu: "Nisam bio sa Kamilom dok sam bio oženjen. Ali, ja sam muškarac. Nisam bio srećan u braku. Imao sam bezbroj razloga za to. Izneverila me je. Živela je samačkim životom. Samo je želela da ima status "žena Hulka". Kada sam upoznao Iran imao sam 21 godinu, a danas imam 34", započeo je priču 34-godišnji Brazilac."

Hulk je objasnio i da ga je 2019. Kamila posetila u Kini: "Ne mislim da sam ružna osoba i mlad sam. Kamila je mlada i izuzetno lepa. Na kraju smo se spojili. Oboje smo tada bili samci", prenosi Nypost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.