Danas se udaje Ivana Španović, svadbeno veselje u Emiratima?

Nakon što su na ludi kamen stali Milica Mandić i Nemanja Majdov, isto je odlučila i najbolja srpska atletičarka Ivana Španović.

Veze i odnosi | novosti.rs |, super zena |
Podeli

Kako pišu "Novosti", venčanje se održava danas, svadbena proslava bi trebalo da se održi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a na njihovoj svadbi će pevati Edita.

Pre izvesnog vremena, Ivana i Marko su razmenili zanimljive poruke na društvenim mrežama i nagovestili da bi uskoro mogli da stanu na ludi kamen.

"Mislim da će, kad ostarimo, kratki trenuci sreće biti sve čega ćemo se sećati i da se život sastoji od kreiranja uspomena. Toj kolekciji dodato je i nekoliko novih", napisao je Marko pored fotografije sa vožnje pustinjom.

Srpska atletičarka je u komentaru napisala: "Upravo zbog toga jedva čekam da se udam za tebe". Tada je (u aprilu) njen verenik odgovorio: "Još malo i tu smo".

Ivana i Marko verili su se u septembru prošle godine, a najavljeno je da će venčanje par organizovati u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Ivanin izabranik Marko je personalni trener, trenirao je u mladosti nekoliko sportova i pomaže Ivani da ostane u formi i da niže uspehe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 25 sledeca idi na stranu