Veze i odnosi

Bivša žena Ilona Maska otkrila mračnu stranu života sa njim

Ilon Mask i muzičarka Grajms pre par dana prekinuli su trogodišnju vezu u kojoj su dobili sina i dali mu imeX Æ A-Xii a Ilon iza sebe već ima tri propala braka, ali sa dve žene.

Nedelja, 26.09.2021.

17:49

Izvor: B92

Bivša žena Ilona Maska otkrila mračnu stranu života sa njim
Foto: Profimedia

Podeli:

Od 2000. do 2008. bio je u braku sa Džastin Mask, a posle se dva puta ženio Talulom Rajlo. Prvi put su se venčali 2010. godine i tada je brak trajao dve godine. Već 2013. ponovo su se venčali, ali su se razveli tri godine posle.

Njegova prva supruga Džastin iznela je mračnu stranu života sa milijarderom.

"U kasno proleće 2008. godine moj suprug Ilon Mask zatražio je razvod nakon osam godina braka i petoro dece. Šest nedelja kasnije poslao mi je poruku da se verio s prelepom britanskom glumicom Talulom Rajli, koja je u ranim dvadesetima i koja se zbog njega preselila u Los Anđeles. Tada sam pomislila da se moj život s tim muškarcem pretvorio u kliše", otkrila je tada.

Mask i Džastin upoznali su se dok je on još bio student.

Iako je bila s njim u vreme svih uspona i padova, ostavio ju je. Zbog ugovora koji je potpisala nakon venčanja ostala je bez svega što je stekla u braku.

"Rekao mi je da moramo da odemo kod advokata koji će da nam pomogne oko finansijskog sporazuma na kojem u njegovoj kompaniji insistiraju. Kada sam ga pogledala u čudu, rekao je da nije reč o predbračnom ugovoru", rekla je tada.

U tom ugovoru je pisalo da njoj nakon razvoda pripada vila u Los Anđelesu, koju će posle naslediti njena deca, da se razvodom odriče bračne stečevine te da ništa što su izrekli za vreme braka niti napravili ne smeju pominjati u sudskim procesima.

"Potpisala sam jer sam mu slepo verovala. Čemu brak ako mu ne verujem? Bili smo srodne duše. Verovala sam da se nikada nećemo rastati. Život bez njega bio mi je nezamisliv", rekla je.

Hteo je da ona bude "trofejna žena"

Džastin tvrdi da se Ilon s godinama promenio i postao zahtevan. Terao ju je da bude, kako je ona rekla, trofejna plavuša. Hteo je da posvetli kosu, više vremena posvećuje izgledu te da se uvek smeška dok svi oko nje pričaju o politici.

"Nisam mogla da se prepoznam. Pretvorila sam se u trofejnu ženu - i bila sam loša u tome. Nisam bila dovoljno orijentisana na detalje da bih održavala savršenu kuću ili bila savršena domaćica. Nisam mogla više da sakrivam dosadu kada su muškarci razgovarali, a žene se smešile i slušale. Nisam bila zainteresovana za botoks, šminku ili skrivanje ožiljaka od carskih rezova. Bez obzira na to što sam to isticala, Ilon me terao da postanem plavuša", ispričala je Džastin u ispovesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.