Veze i odnosi

Polugola žena pala sa terase tokom seksa VIDEO

Žena je skliznula sa terase tokom intimnih trenutaka s partnerom i pala na krov automobila, a sve su snimile nadzorne kamere.

Ponedeljak, 27.09.2021.

12:27

Izvor: The Sun

Polugola žena pala sa terase tokom seksa VIDEO
Ilustracija/ Fotografija: Profimedia

Podeli:

Da ljubav zaista ponekad boli najbolje se uverila jedna žena, koja je polugola pala s balkona tokom seksa i sletela na krov automobila.

Kako piše britanski "San" (The Sun), žena je skliznula tokom intimnih trenutaka sa svojim partnerom i pala ravno na krov parkiranog automobila, a sve su snimile nadzorne kamere u garaži.

Pad je bio toliko jak da je žena razbila krovni prozor na automobilu. Na snimku sigurnosne kamere može da se vidi polugola žena kako samo u gaćicama pada zadnjicom na automobil, a zatim počinje da trlja leđa u, kako se čini, jakim bolovima.

Ubrzo je do nje dotrčao i njen partner, koji na sebi nije imao majicu, te joj je pomogao da siđe s krova automobila. Ovom incidentu prisustvovao je i jedan svedok koji je tajvanskim lokalnim medijima rekao:

"Išao sam kući kad se to dogodilo. Nisam je video kako pada, ali čuo sam glasan tresak i već je bila na vrhu automobila. Tada je dotrčao muškarac i pomogao joj."

Povređena žena je na kraju prevezena u bolnicu, gde joj je utvrđena lakša povreda leđa, te je bila prisiljena da ostane u bolnici na lečenju nekoliko nedelja. U stabilnom je stanju.

Ovaj par morao je da plati odštetu i komšiji na čiji automobil je žena pala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.