Veze i odnosi

Kaže da ga je sudbina nagradila: Ko je osvojio srce "lošeg momka baleta" FOTO

Zovu ga lošim momkom baletske scene, buntovnikom u baletankama, prekriven je tetovažama preko celog tela i da, sve je netipično u vezi njega. Ono što niko ne može da mu ospori jeste vanvremenski talenat za igru i apsolutno vladanje scenom.

Utorak, 28.09.2021.

14:14

Izvor: B92

Kaže da ga je sudbina nagradila: Ko je osvojio srce
Foto: Profimedia

Podeli:

Karijeru Sergeja Polunjina, karakterišu veliki uspesi, skandali, otkazi, alkohol, ugovori s najvećim baletskim kućama i samostalne produkcije:

"Balet mi je omogućio da se bavim i drugim stvarima. Ples je takođe i jedinstveni jezik koji nam omogućava da istražujemo, ali i da kažemo mnogo stvari. Trenutno sam veoma srećan što sam odlučio da ostanem u umetnosti igre", rekao je jednom prilikom za domaće medije.

Zanimljivo, Sergej je svoju ljubav, klizačicu Elenu Iljinik pronašao preko Instagrama: "Skrolovao sam kroz privatne poruke, razmišljao sam o tome da zatvorim nalog. E, onda sam video poruku od nje. Nisam znao ko je, ali sam osetio da ću biti s njom. Sudbina me je nagradila", pričao je za medije.

Par je u januaru prošle godine dobio sina koji se zove Mir. Za Tatler je izjavio da je vreme karantina "bilo dobro za njegovo porodicu" i da je "nije toliko važno šta pričate deci, koliko je bitan primer", rekao je.

Elena je za mediji ispričala da se bori da objasni kakav je Sergej zaista: "Nadala sam se da ću upoznati tog lošeg momka i da ću se super provesti sa njim. Sada, trudim se da u svakoj prilici objasnim da sliku koju ima u medijima je mit. On nije takav kakvog su ga mediji predstavili", istakla je za Fsgosip.

Takođe je govorila i o roditeljstvu: "Sergej i ja imamo dete i to je pravo čudo - ne mogu da opišem to osećanje. U mom životu, to je najveća pobeda", kazala je bivša klizačica.

Podsetimo, baletski umetnik Sergej Polunjin nedavno je boravio u Beograd u okviru Donatorske večeri svoje fondacije i nastupao je na velikoj sceni Narodnog pozorišta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare