Veze i odnosi

"Slatka ljubavi": Pirs Brosnan ponovo pokazao koliko voli suprugu FOTO

"Kili je moja Zvezda severnjača", rekao je za suprugu koja ga je vodila kroz tešku depresiju i tragedije, koje je krio od javnosti.

Utorak, 28.09.2021.

18:13

Izvor: B92

Foto: Profimedia

Podeli:

Miljenik žena, Pirs Brosnan (68) i supruga Kili (58) u braku su 20 godina, a čini se kako su i dalje zaljubljeni kao i prvog dana. Svaki rođendan, godišnjicu i slične trenutke irski glumac čestita svojoj supruzi na društvenim mrežama uz romantičan opis.

"Moja predivna, slatka ljubav Kili juče je napravila 58. krug oko sunca...uživajući u plivanju, kokosovoj vodi...Bio je to najsrećniji rođendan!", napisao je Pirs Brosnan.

Na fotografiji je samo Kili, nasmejana, nakon jutarnjeg plivanja i drži kokos nad čašom, u njihovom domu na Havajima.

Kili je često na meti korisnika društvenih mreža i fanova Brosnana zbog svog izgleda, tačnije kilograma viška koje je dobila u braku. "Nađi zgodniju ženu", "Zašto ne smrša već jednom", samo su neki od komentara na koje je Brosnan jednom i odreagovao.

"Mislim da su zlobni napadi na Kili zbog težine. Ne želim kraj sebe supermodela nego pravu ženu", rekao je glumac, koji je snimao sa brojnim lepoticama ali ga ni jedna nije zanimala osim supruge sa kojom ima dva sina.

Bivši Džejms Bond i zavodnik iz "Mamme Mie!" svoju drugu suprugu upoznao je slučajno, na meksičkoj plaži, gdje je Kili trebalo da ima intervju koji je zatim otkazan. Nakon toga, Brosnan i ona su jednostavno kliknuli, a par dana posle upoznavanja izašli na svoj prvi sastanak. Venčali su se u njegovoj rodnoj Irskoj 2001. godine.

Brosnanova prva supruga, glumica Kasandra Haris, 1991. godine preminula je od raka jajnika. Nedugo nakon njene smrti, njena ćerka Šarlot, koju je Brosnan usvojio, takođe je preminula od iste vrste raka.

Bio je u teškoj depresiji, a onda je tri godine kasnije upoznao Kili, koja mu je pomogla da prebrodi težak period i vrati veru u život.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.