Veze i odnosi

Mužu ne smeta što ima odnose s drugim muškarcima: "Veran mi je i uživa u celoj situaciji"

Komentarisali su na TikToku da "da to sigurno radi zato što suprug ne može da je zadovolji u krevetu". Ona tvrdi da nije tako već da "ova zabavna fantazija samo dodatno upotpunjuje njihovu vezu".

Sreda, 29.09.2021.

11:29

Izvor: super zena

Mužu ne smeta što ima odnose s drugim muškarcima:
Foto: shutterstock/golubovystock

Podeli:

Rej Nemetski (22) na TikToku tvrdi da spava s drugim muškarcima, a njen muž nema ništa protiv, čak je i "gurnuo" u sve to kako bi zadovoljio svoju fantaziju tzv "hotwifing". To je maštarija u kojoj udatu ženu supružnik ohrabruje (ili joj to dopušta) da ima polne odnose s drugim muškarcima.

Ona sad želi, kaže da podigne svest o tome, jer su takvi životni slučajevi još uvek veliki tabu u društvu.

"Muž mi je više od godinu dana predlagao da spavam s drugima, ali ta ideja mi se u početku nije sviđala. Predložio mi je "hotwifing", a to obično ne biraju žene, već muškarci. To je tehnički njegova fantazija. Ušla sam u to jer sam ga želela da ga usrećim, kako i on mene čini srećnom", pojasnila je.

U videu je objasnila šta je to 'hotwifing':

Naglasila je kako je ipak ona ta koja odlučuje da li želi ili ne, i ona je ta koja bira s kim će da završi u krevetu. Ne smatra to što radi preljubom.

"Ako je to sporazumno, to onda nije afera. Ja se na kraju vraćam mužu i znam da on je srećan što to radim, pa me to čini srećnom", rekala je ova mlada majka.

Komentarisali su na TikToku da "da to sigurno radi zato što suprug ne može da je zadovolji u krevetu". Ona tvrdi da nije tako već da "ova zabavna fantazija samo dodatno upotpunjuje njihovu vezu".

Muškarce s kojima spava bira na Tinderu, a njen muž nije upoznao nikog od njih.

Uz ovu maštariju, ostvarili su si još jednu, a to je da često zajedno odlaze u svingerske klubove.

"Većina moje porodice zna da imam nekonvencionalan brak, jer sam im to rekla. Većina njih me prati za TikToku. Niko od njih nas ne osuđuje. O tome ne razgovaramo kad se nađemo, ali, da, oni to znaju", rekla je.

Napomenula je kako nema često polne odnose više puta s istim muškarcem, možda kako bi izbegla mogućnost da se to pretvori u nešto više osim čistog seksa. Iako, ne veruje da bi se to moglo dogoditi jer supruga previše voli.

Na TikToku je prati gotovo 60 hiljada ljudi, a neki komentarišu da svojim objavama samo skuplja klikove i da je pitanje koliko istine ima u svemu što govori.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.