"Ostvarila mi se najveća fantazija: Spavao sam sa šeficom, bila je starija i udata"

"Nosila je uske, kratke suknje i štikle koje su odzvanjale kada je prolazila hodnikom. Znali smo da zaključamo vrata njene kancelarije i da se prepustimo strastima. Imala je 40 godina, a ja 32"

Veze i odnosi | super zena |
Podeli
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Muškarac iz SAD-a opisao je svoje ljubavno iskustvo sa šeficom na poslu koja ga je jako privlačila. Nije im smetalo što ima muža i što je starija od njega. U početku su ljubav vodili gde god su stigli, no kasnije su počeli sve više da se svađaju. Na kraju je veza prekinuta, prenosi "The Cut".

Ovo je njegova ispovest:

"Ostvarila mi se je najveća seksualna fantazija, bio je to seks sa mojom šeficom. Bila je starija od mene, jako zgodna i prilično zaljubljena u mene.

U prvih nekoliko nedelja nakon što sam došao u Čikago, imao sam predosećaj da će se to dogoditi, da ću spavati s njom.

Mesto na kojem sam radio bilo je puno sumornih ljudi srednjih godina, večno zabrinutih zbog kredita, dece, propalih brakova i misterioznih bolova. Mnogi od njih imali su afere na poslu kako bi stvorili privid da su ipak živi.

Pre dolaska u Čikago radio sam u redakciji u Njujorku kao novinar. Bilo je sjajno, ekipa je bila mlada i stalno smo se šalili.

Moja šefica u Čikagu je, takođe, bila u lošem braku, a više od decenije je bila na visokoj poziciji na poslu.

Uvek kada bih je video, uzbudio bih se. Nosila je uske, kratke suknje i štikle koje su odzvanjale kada je prolazila hodnikom. Bila je vrlo mršava, a ponekad je nosila i odela, i to mi je bilo uzbudljivo. Bila je vrlo obrazovana i pametna. Imala je plavu kosu i svaki put kada bih je ugledao, kao da me sunce obasjalo.

Imala je 40 godina, a ja 32.

Znali smo da zaključamo vrata njene kancelarije i da se prepustimo strastima. Većinu radnih dana bi završavali tako što bi otišli do nje, u malu iznajmljenu garsonjeru blizu posla.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Sećam se trenutka kada smo izjavili ljubav jedno drugome. Bilo je to u njenom krevetu, nakon jedne zabave. Tada smo bili u vezi tri nedelje. Sećam se da joj je muž poslao poruku i pitao je gde je. Otišla je kući.

Moram da priznam, iako smo u tom trenutku mislili ozbiljno kada smo rekli jedno drugome da se volimo, čini mi se da smo to uradili kako bismo opravdali to što radimo.

Ona je u braku bila godinama i imali su veliku, skupu kuću u elitnom delu grada. Kada je brak počeo da im se raspada, prodali su kuću. On je otišao da radi u drugi grad, ona se preselila u stan, a on ju je posećivao dva puta mesečno.

Moja najveća greška je ta što sam joj rekao da je volim, a onda sam pokušavao da sakrijem vezu s njom. Želeo sam je dovoljno da završim u krevetu s njom, ali premalo da celom svetu kažem da je moja.

Verovao sam da ću dobiti otkaz sazna li se da spavam sa šeficom. Bio sam prenisko na toj korporacijskoj lestvici da bi mi to bilo oprošteno kao što bi bilo njoj.

Nisam želeo bliskost na poslu i insistirao sam da odlazimo u druge delove grada u kojima je manja šansa da nas neko vidi. Nisam ništa spominjao niti prijateljima ni rodbini, nisam želeo da me dožive kao nekog nesposobnog ko ima posao samo zbog seksa sa šeficom.

Prekinuli smo prvi put tokom poslovne večere u restoranu. Bilo je puno kolega s posla. Ustao sam i hteo da odem, a ona mi je rekla da ostanem, najpre tiho pa glasno. Potom je izašla za mnom i vikala, zamerala mi što krijem našu vezu. Svi su nas gledali.

Nakon toga smo se mirili i svađali. Poslednji put kada smo prekinuli bilo je to u mom stanu. Taj put je bilo zauvek."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 33 sledeca idi na stranu