Veze i odnosi

Naša transrodna pevačica objavila da se udala za sportistu i biznismena FOTO

Nekada muškarac, otac dvoje dece, a danas transrodna pevačica, Elektra Elit na svom Instagram profilu je objavila da se udala.

Utorak, 19.10.2021.

15:40

Izvor: super zena

Default images

Podeli:

Transrodna pevačica Elektra Elit navodno je sudbonosno da, rekla biznismenu i sportisti Nenadu Vujanoviću.

Mediji prenose da se glamurozno venčanje sa 200 zvanica održalo se u Mostaru, a ispod jedne fotografije Elektra je napisala: "Ipak sam rekla da!"

Elektra je pre 13 godina prestala da bude muško i promenila pol. Iza sebe ima brak i dvoje dece, koja nijednog trenutka nisu osudila njenu odluku. Sin i ćerka su ponosni na nju, a "tata" će je zvati do kraja života. Kako je otkrila, bivša supruga joj je danas prijateljica.

Takođe, u više navrata je govorila za medije o uslugama koje pruža, a i u venčanici je na pitanje čime se bavi odgovorila: "Ja sam prostitutka".

Smatra da prostitucija treba da se legalizuje:

"Definitivno u slučaju ako se prostitucija legalizuje, obavezno svaka prostitutka treba da plaća porez i da ne bude na teretu države. Ne postoji rad na crno i ne sme da ga bude. Mora biti veoma korektno sa plaćanjima poreza jer su u pitanju velike pare, a sve te pare posle, odnosno milioni evra na godišnjoj bazi, moraju biti prijavljene. Ako bi se radilo na taj način, onda ne bi postojala razlika između kamenjarke prostitutka i elitne prostitutke", govorila je za domaće medije.

Takođe je otvoreno govorila i o zaradi: "Ne bih bila to što jesam da nije! Ja svako jutro ljubim ulicu kojom idem do mog salona gde radim i gde mojim prijateljicama izdajem sobe. Sada su Rumunke i Bugarke napravile pometnju sa cenama, spustile su na 150 franaka, a kod mene nema ni kafe ispod 500 evra", rekla je ona i dodala da za sat sa njom klijent mora da iskešira između 800 i 1000 franaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.