Veze i odnosi

"Rekli su mi da sam dno dna jer imam starijeg muža"

Ela Dvornik objavila je snimak na svom Instagram nalogu posvećen hejterima koji su na TikToku komentarisali njen brak.

Utorak, 19.10.2021.

19:37

Izvor: super zena

Default images

Podeli:

"Neko mi je napisao na TikToku da sam dno dna jer imam 15 godina starijeg muža, s pretpostavkom da godine donose bogatstvo. Sad ću vam nešto reći. Godine donose bogatstvo - u znanju, iskustvu, emocijama i samopoštovanju. Najviše donose bogatstvo kad se vi osećate dobro i znate da ste zaradile svoj novac i ne zavisite od drugih - pričam o finansijskoj slobodi, o emotivnoj slobodi. Slabom muškarcu je vređanje samo imitacija snage. Nekome ko nije digo gu*icu će uvek žena bit sponzoruša. Ja imam svoje kartice, svoj novac i svoj posao, mog muža nadopunjuje moja istrajnost, motivacija i kvalitet. Mi smo tim, mi radimo zajedno, jedno za drugo, ali i odvojeno. Ne zavisimo jedan od drugog. 21. vek je i budimo realni, žene su preuzele ovu generaciju AS THEY FU**ING SHOULD! Own it!", napisala je uz snimak na kojem "briše suze" kreditnom karticom dok ispija pivo.

U sledećem snimku koji je podelila, pita svog supruga Čarlsa šta dobija posle osam godina "kao njegova sponzoruša". Elini komentari i komentar njenog supruga nasmejali su mnoge, koji su joj pisali da ih "obožavaju kao par", da je "njegov odgovor sve"...

Čarls je, na Elino pitanje, kratko odgovorio:"Šta dobijaš? Pa, još jedno dete".

"Mogu ljubomorni ljudi reci što god zele, ali tvoj muz je pakleno zgodan i simpatičan i totalno si pasete i mislim da svi cekamo jos jednu malu Elu", glasio je jedan od komentara. "Ma vas dvoje ste genijalni, baš takvi kakvi jeste!!! Ne obaziri se na nebitne ljude, ograničenih umova je uvek bilo i biće,uživajte", napisao je jedan od njenih pratilaca.

Ela Dvornik, ćerka Dina Dvornika, je već osam godine u vezi sa stručnjakom za marketing Britancem Čarlsom Pirsom.

Ćarls je uspešan poslovan čovek, koji je u Londonu radio kao direktor i osnivač marketinške kompanije. Diplomirao je arhitekturu, a veliki je zaljubljenik u putovanja, dobru hranu i kvalitetnu muziku.

Nedavno je na svom Instagramu objavio fotografiju sa Elom i decom sa kratkim, ali više nego jasnim, opisom: "Moj predivan život".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.