Muškarci otkrili sa kojim ženama bi najradije prevarili partnerke

Jedna 18+ platforma ispitala je 1300 muškaracao tome koje žene bi izabrali (ili ako već jesu varali, koga su izabrali) kao osobe sa kojima bi prevarili partnerke.

Veze i odnosi | index.hr |
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ovo istraživanje pokazalo je da je proces izbora ljubavnice mnogo "promišljeniji" od pukog susreta sa zgodnom nepoznatom ženom u baru. Naime, 27 posto njih otkrilo je da bi prevaru najpre napravili (ili su napravili) sa koleginicom s posla ili s prijateljicom.

"Druga žena se često prikazuje kao tajanstvena zavodnica, ali istina je da, ako muškarac ima aferu, to će verovatno biti s nekim koga već poznaje", otkrili su istraživači za Dejli mejl (Daily Mail).

23 posto muškaraca reklo je da bi ipak bili veoma srećni da prevaru naprave sa nepoznatom osobom, tokom putovanja, na primer.

Oni koji su već prevarili partnerku otkrili su da su to učinili da bi pokušali da spasu svoj brak, a ne da bi ga uništili.

Kompanija je nakon istraživanja naglasila i važnost aplikacija za spajanje.
"Umesto da se povežemo s nekim iz našeg društvenog kruga ili, još gore, iz poslovnog kruga, na dejting aplikacijama možemo da pronađemo istomišljenike koji su možda isto u braku i s kojima je manja šansa da budemo otkriveni."

Istraživanje je pokazalo i da je čak 99 posto muškaraca u jednom trenutku razmišljalo o preljubi ili ju je počinilo. Kao glavni motivator pokazao se seks, tačnije potraga za boljim seksualnim zadovoljstvom.

A što se žena tiče, njih 39 posto priznalo je da je imalo aferu, a 35 posto je priznalo da je razmišljalo o njoj. 54 posto od onih koje jesu prevarile svoje partnere otkrilo je da se to dogodilo nakon što su dobili decu.

Većina i žena i muškaraca otkrila je da su se u preljubu upustili zbog potrebe za fizičkim zadovoljstvom. Samo 5 posto žena tražilo je emocionalnu zamenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 33 sledeca idi na stranu