Veze i odnosi

Pet godina od smrti Dejvida Bouvija: Zbog njihove "epske romanse" nikad se više nije udala

Pet godina nakon smrti rok zvezde Dejvida Boivija, njegova udovica Iman (66) je za magazin "People" pričala o njihovoj "epskoj romansi".

Nedelja, 21.11.2021.

11:03

Izvor: Net.hr

Pet godina od smrti Dejvida Bouvija: Zbog njihove
Foto: Profimedia

Podeli:

Izgleda da je to bila prava ljubav, ona što je trajala do kraja Bouvijevog života, a njegova supruga Iman i danas, kako priča, oseća prisustvo svog muža.

"Još uvek se osećam kao udata žena. Neko je pre nekoliko godina Dejvida nazvao mojim pokojnim suprugom, a ja sam mu odgovorila 'Ne, on nije moj pokojni suprug. On je moj suprug'. Definitivno osećam njegovo prisustvo pogotovo kad gledam veličanstvene zalaske sunca u našem domu, jer je Dejvid voleo zalaske sunca. Na taj način on je uvek uz mene. Kroz moje sećanje, moja ljubav živi".

Iman i Dejvid upoznali su se na sastanku koji je organizovao njihov zajednički prijatelj u Los Anđelesu. On je bio rok muzičar i tvorac mnogih svetskih hitova, a ona je bila supermodel iz Somalije koji govori pet jezika, a njena lepota i inteligencija očarale su svet mode.

"Dejvid je rekao da je to za njega bila ljubav na prvi pogled, a meni je trebalo malo duže nego njemu", rekla je Iman.

Venčali su se u Firenci u Italiji 6. juna 1992. godine, a svoje ljubavno gnezdo svili su u Njujorku gde su dobili i ćerku Aleksandriju.

"Poznavala sam ga kao čoveka, Dejvida Džounsa, to je njegovo pravo ime, a ne rok zvezdu", istaknula je Iman.

Dejvid i ona su pojedinsoti svog braka držali dalje od javnosti, te se vrlo malo zna o njihovom zajedničkom životu.

Kako priča dalje, pre nego što je upoznala Dejvida, Iman je nakratko živela u Los Anđelesu.

"Nikad nisam nameravala da živim tamo", prisetila se ona.

"To nije jedno od mojih omiljenih mesta... Ali, verujem da je to bila sudbina koja me spojila s Dejvidom".

*ALT

Nakon njihovog prvog sastanka, Iman je sutradan morala da ide u Pariz zbog modne revije. Let je bio dug i iscrpljujuć, ali kad je konačno stigla, dočekalo ju je pravo malo iznenađenje. Njena hotelska soba bila je preplavljena cvećem - gardenijama.

"I tako je počelo. Udvarao mi se po svim propisima", kaže ona.

Kod Dejvida je najviše volela njegovu ljubaznost.

"Jednom prilikom, dok smo šetali ulicama Njujorka, odvezala mi se pertla. On, kao pravi gospodin kakav je oduvek bio, spustio se na koleno i zavezao mi pertlu. Tada sam pomislila- on je onaj pravi", otkrila je manekenka

Bouvi je preminuo od raka 10. januara 2016. godine.

Prvih nekoliko godina nakon njegove smrti, priča Iman, bilo je bolno da provodi vreme u njihovoj kući za odmor u planinama blizu Njujorka.

"Bilo mi je jako teško. Često sam plakala i plakala i trčala nazad u grad", kaže ona, dodajući:

"Mislila sam da sam se pomirila s gubitkom mog Dejvida, ali nisam".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.