Veze i odnosi

Princeza opet pobegla – ali u naručje bivšeg verenika Naomi Kembel

Princeza od Monaka Šarlin trenutno se leči u zdravstvenoj ustanovi van Monaka. Njen suprug, princ Albert je nedavno obavestio širu javnost, jer su svi bili zabrinuti zbog njenog iznenadnog nestanka.

Ponedeljak, 22.11.2021.

13:50

Izvor: B92

Princeza opet pobegla – ali u naručje bivšeg verenika Naomi Kembel
Foto: Profimedia

Podeli:

Samo nekoliko dana nakon što se vratila iz Južnoafričke Republike, gde je provela 10 meseci, morala je opet da se odvoji od supruga i njihovih šestogodišnjih blizanaca.

Kako kaže, bila je fizički i psihički iscrpljena, pa joj je bila potrebna stručna pomoć.

Prema pisanju stranih medija, podršku tokom lečenja pružio joj je ruski milijarder Vladislav Doronin, poznat i kao bivši verenik supermodela Naomi Kembel.

"Šarlin i Vladislav su u kontaktu i provode mnogo vremena zajedno", kazao je izvor za časopis "San" (The Sun).

"Čini se da je u njemu pronašla oslonac u vreme svojih bračnih problema", dodao je izvor.

O problemima u braku s Albertom neprestano se šuškalo tokom njenog boravka u Južnoafričkoj Republici i mnogi su sumnjali da se odbegla princeza neće vratiti.

Spekulacije o potencijalnom raskidu braka između princa Alberta i princeze Šarlot širile su se među narodnim masama, što je prouzrokovalo i prinčevo davanje javnog saopštenja o aktuelnom problemu.

"Ovo ću verovatno da kažem još nekoliko puta, no s našim brakom je sve u redu. Želim to da razjasnim", kazao je Albert prošle nedelje za časopis "Pipl" (People) te je dodao i da je njeno trenutno stanje rezultat nekoliko faktora.

"Nije bila spremna da se nosi sa svim obavezama i bila je vidno iscrpljena", naglasio je tada.

Naime, Šarlin je početkom septembra hitno primljena u južnoafričku bolnicu nakon što se onesvestila zbog komplikacija izazvanih infekcijom.

Međutim, njen brak s Albertom intrigirao je javnost i pre navodnog bega u Afriku, a poznato je i da se za njega venčala u suzama, nakon što je saznala za njegovo vanbračno dete.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.