Veze i odnosi

Bivša učiteljica, sada zvezda platforme za odrasle: Ako radi ovih 5 stvari, muž vas vara

Ejmi Kups (32) iz Severne Karoline bila je učiteljica, onda postala zvezda platforme za odrasle. Često deli savete iz domena veza i odnosa na Instagramu i sebe smatra "stručnjakom za afere".

Petak, 26.11.2021.

10:53

Izvor: sun.co.uk

Default images

Podeli:

Pošto je i sama bila prevarena, sada je rešila da sa ženama podeli znakove koji pokazuju da ih muškarac vara jer, kako kaže, prevare su i najčešće u vreme dolazećih praznika: "Znam kako boli prevara jer sam se i ja razvela od muža nakon što me je prevario. Niko ne želi ni da pomisli da bi partner mogao da ga prevari i zato žene često zatvaraju oči pred suptilnim znakovima. Ne zaboravite da slušate svoju intuiciju", poručila je ona.
Partner vam je odjednom finiji nego ranije "Ako obraća više pažnje na vas nego ikada ranije, ako je izuzetno fin, stalno kupuje poklone, to je veliki i značajan znak da se zbog nečega oseća krivim", kaže.
Zaboravnost "Ako vas ne sluša, ako stalno zaboravlja šta ste mu rekli i šta ste se dogovorili, to znači da misli na drugu", uverava Ejmi.

Više vodi računa o higijeni "Ako je promenio parfem, počeo da se češće tušira i više vodi računa o higijeni, vreme je da se zabrinete. Sigurno krije mirise druge žene", kaže ona. Promenio je stil "Ako odjednom brine šta će da obuče, ne izlazi iz teretane i stilizuje se više nego ranije, pripazite na njega", kaže. Čuva telefon kao oči u glavi "Ako vam ne da da pogledate niti da koristite njegov telefon i uvek ga nosi sa sobom, imate svako pravo da sumnjate u njega", zaključuje ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.