Veze i odnosi

Bila je uz njega od samog početka - ko je žena koju Alen Islamović voli preko četiri decenije FOTO

Alen Islamović (63) decenijama voli Marijanu, koja izbegava da se pojavljuje u javnosti, a u braku su dobili ćerke Unu i Laru.

Četvrtak, 02.12.2021.

12:08

Izvor: Story

Default images

Podeli:

Alen i Marjana su u braku već 42 godine i žive u pravom skladu i velikoj ljubavi.

Kako je Islamović otkrio njihov odnos bazira se na mnoštvu kompromisa koji su im omogućili da opstanu u ovim modernim vremenima, a upoznali su se dok su bili izuzetno mladi.

"Marjanu sam upoznao kad je ona imala 16 godina, a ja 22. Bio sam niko, samo lokalni pevač u grupi "BAG". Nas dvoje smo sve ove godine zajedno plivali kroz sve bure i trudili se da opstanemo i sačuvamo svoj mir. Bila mi je najveća podrška kroz sve što sam prošao i u svim odlukama koje sam donosio, a one su nekada bile bolne i neizvesne. Brak je kompromis, mirna luka i treba ga znati sačuvati", rekao je Islamović, prenosi domaći mediji.

Svojevremeno Marjana je ispričala kako su izgledali njihovi zajednički dani dok je Alen bio na vrhuncu slave.

"Nekada sam pratila Alena na njegovim koncertima, ali ovog puta mi je to prenaporno s obzirom na udaljenost, a i odmah bismo se vraćali, pa mi se nije dalo da idem. Ali, znali smo često da otputujemo zajedno, pa smo se ludo provodili. Sada više nismo toliko u godinama za to, ako izađemo, oporavljamo se tri dana", ispričala je.

Takođe, ona je napustila posao medicinske sestre zbog supruga, te mu se maksimalno posvetila i vešto se nosila sa njegovom popularnošću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare