Veze i odnosi

Afera sa zgodnom manekenkom: Varao Kejt sa njenom najboljom drugaricom?

Princ Vilijam je sudeći po pisanju britanskih medija nasledio Čarlsov "gen", pa je njegova navodna ljubavnica već dobila nadimak Kamila.

Petak, 31.12.2021.

09:50

Izvor: B92

Afera sa zgodnom manekenkom: Varao Kejt sa njenom najboljom drugaricom?
Foto: Profimedia

Podeli:

Pre dve godine svetski tabloidi bili su ispunjeni naslovima "Princ Vilijam prevario Kejt", "Vilijam zamenio vojvotkinju s markizom", "Kraljevska prevara"...

Naime, nekadašnja manekenka, markiza Rouz Henberi, bila je dugogodišnja bliska prijateljica Kejt Midlton, međutim, nakon što je u medijima počelo da se piše da ona i princ Vilijam imaju aferu, prijateljstvo je puklo, a šuškanja o nastavku afere nisu nikada potpuno utihnula.

Titulu markize Rouz je dobila kada se udala za Dejvida Roksevidža, sedmog markiza od Čolmodeleja, a kako je on nedavno viđen bez burme na ruci, mnogi su posumnjali da se par razvodi i da je za to kriv niko drugi do princ Vilijam.

Navodno, cela afera s Rouz je bila kad je Kejt bila trudna s njihovim trećim detetom, danas trogodišnjim princom Luisom.

Ova vest je uzdrmala javnost, pa su se oglasili i tviteraši.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.