Priče o ljudima koje je ubilo vođenje ljubavi

Japanski par je 14 godina čekao na prvi seks, a onda su prve bračne noći oboje doživeli infarkt i umrli u 34. godini života.

Veze i odnosi | Vijesti |
Podeli
Foto: Nomad_Soul/Shutterstock
Foto: Nomad_Soul/Shutterstock

Oni su samo jedan primer od mnogih gde su ljudi umrli tokom seksa, ali za razliku od pomenutih Japanaca, mnogi su stradali i zbog sopstvenih seksualnih gluposti.

Rumunski fudbaler Mario Bugeanu i njegova devojka Mirela Iancu nisu mogli da se strpe do spavaće sobe, pa su se u seks upustili čim su ušli u garažu. Vodili su ljubav u automobilu koji je sve vreme radio i napunio garažu ugljen-monoksidom koji ih je na kraju i ubio.

Gest izazvao polemiku - kič ili ljubav: Suprug Milice Mandić istetovirao njen lik na butini FOTO

Peruanka Rosa Vela svoju vernost suprugu je skupo platila. On joj je, pre nego što je otputovao na poslovni put, napravio pojas nevinosti od kojeg je na kraju i umrla. Zarđali pojas prouzrokovao je prvo sepsu, a zatim i smrt.
Strast na klaviru

Američki ljubavnici – izbacivač Džimi Feroco i plesačica Tereza Hil upustili su se u seks na klaviru u The Condor Baru u San Francisku. Tokom vođenja ljubavi slučajno su pokrenuli hidraulički mehanizam koji podiže klavir. Klavir se podigao do plafona, prikliještio i ubio Džimija.

Mladi bračni par iz Pensilvanije – Tobi i Kirsten Tejlor u seksu su koristili električni stimulans, ali 2008. godine su preterali. Tobi je na Kirstenine bradavice stavio štipaljke i spojio ih na struju koja ju je ubila.

Jab-jum je jedna od najmoćijih poza, podjednako uživaju i muškarci i žene

Rus Sergej Tuganov izgubio je život zbog opklade. On se kladio da će uspeti da zadovoljava dve svoje prijateljice u 12 sati dugom seks maratonu. Tuganov je uspeo, ali nekoliko minuta posle toga je umro. Njegovo srce nije izdržalo flašicu Vijagre koju je popio.

Amerikanka Sandra Orelana život je izgubila padom sa zgrade. Ona se 1996. godine našla u hotelu u Los Anđelesu s preduzetnikom Robertom Lijem Salazarom i tokom vrućih igrica je izgubila ravnotežu i pala preko ograde balkona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 24 sledeca idi na stranu