Veze i odnosi

Ko je misteriozni dečko Adrijane Lime s kojim čeka dete: "On je najzgodniji, najinteligentniji"

Adrijana Lima očekuje treće dete u svojoj 40. godini i ovu vest je objavila na svom Tiktok nalogu.

Subota, 19.02.2022.

08:04

Izvor: B92

Ko je misteriozni dečko Adrijane Lime s kojim čeka dete:
Foto: Profimedia

Podeli:

Brazilska manekenka je već neko vreme u vezi sa producentom Andreom Lemersom i javnosti nije tačno poznato kada su počeli da se zabavljaju.

Zvanično su se pojavili prvi put u septembru na filmskom festivalu u Veneciji, a tada je Lima na svom Instagram profilu podelila slike i napisala:

"Danas popodne s njim, u Veneciji, on je najzgodniji, najinteligentniji i najljubazniji muškarac kojeg sam ikad upoznala. Volim te".

Lima pokazala novog dečka

Lemers (40) je producent iz Kalifornije u filmskoj industriji je nešto više od deset godina. Filmovi koje je producirao nisu posebno poznati javnosti, a neki od njih su Rock Paper Scissors, Aleppo i Gods of Accident.

Podsetimo, Lima je u braku sa našim nekadašnjim košarkašem Markom Jarićem bila do 2016. godine i sa njim ima dve ćerke, Valentinu (11) i Sijenu (8). Posle Jarića bila je u vezi sa turskim piscem Metinom Haruom, ali ta veza nije potrajala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.