Veze i odnosi

Najlepša žena Britanije odustala od veza; izašla sa 100 muškaraca: "Nestanu, žele me samo u krevetu"

Bivša misica Velike Britanije Ejpril Benberi izjavila je da je odustala od pronalaženja ljubavi nakon što je izašla sa 100 muškaraca, prenosi San.

Utorak, 22.02.2022.

07:32

Izvor: The Sun

Default images

Podeli:

Ova 32-godišnja kraljica lepote kaže da niko nikada ne razgovara sa njom i da su svi muškarci koji su joj se svideli iščezli do četvrtog sastanka, a da stvar bude još gora, Ejpril je dizajnerka venčanica – okružena nevestama koje stalno pitaju zašto se nije udala.

Ivanišević na Maldivima – ne skida ruke sa supruge FOTO

"U mom poslu, okružena sam budućim nevestama i oni me pitaju da li sam udata, a kada im kažem ne, uvek mi kažu: Zašto ne? Kao da je to izvesno! Do sada sam bila na više od sto dejtova i zvanično sam završila sa tim", kaže.

Istakla je da joj "muškarci ne prilaze u barovima i da je pokušala da ih upozna onlajn". Takođe, podelila je svoja loša iskustva, a kako kaže, najčešće bi momci pokušali da je odvuku u krevet.

"Izašao je sa mnom i rekao da mu treba malo. Znala sam kakve su mu namere i ne bih ga pustila ni nakratko. Mislio je da će moći tek tako!"

Toliko je zaljubljena u sebe da joj ne treba momak: "Uzbudim se čim se vidim u ogledalu"

Bilo je i onih koju su želeli samo da se pohvale što izlaze sa misicom, kao i onih koji nisu hteli da učestvuju u plaćanju večere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.