Žene saglasne: Muškarci koji su najbolji u krevetu dele jednu istu osobinu

Ne možemo odmah znati da li će seksualni čin s novim partnerom biti dobar ili loš, kakav će ko biti ljubavnik, da li ćemo biti zadovoljni ili hteti da pobegnemo... Međutim, kako su utvrdili stručnjaci, postoji jedna osobina mahom zajednička muškarcima koji su se pokazali kao dobri ljubavnici.

Veze i odnosi |
Podeli
Foto: NDAB CreativityShutterstock
Foto: NDAB CreativityShutterstock

U studiji objavljenoj u Socioaffective Neuroscience & Psychology, nakon istraživanja seksualne istorije ispitanih žena, ustanovljeno je kakvi su to partneri s kojima su imale najbolji seks i postizale orgazam.

O čemu muškarci i žene razmišljaju dok masturbiraju – inspiriše ih ista bezobrazna misao

Učesnice nisu bile u braku, niti u vezi, kako bi se izbeglo davanje viših ocena iz lojalnosti i solidarnosti prema partneru (ukoliiko je on zaista ne zaslužuje). Ispitanice su imale do 69 godina, a test je trajao 70 minuta. One su odgovarale na pitanja o seksualnom životu, dok su njihovi odgovori istraživače uputili na jedinstven zaključak.

Većina žena otkrila je da je najbolji seksualni odnos imala sa muškarcima koji su nedvosmisleno – duhoviti.

Toliko je zaljubljena u sebe da joj ne treba momak: "Uzbudim se čim se vidim u ogledalu"

Ovo se pokazalo kao odlična osobina koja sugeriše da je muškarac opušten u različitim situacijama, pa i u krevetu. To je nužno za komunikaciju među partnerima, kao i za opuštanje žene pre nego što stupi u odnose s novim partnerom, a to onda vodi i ka boljem seksu.

Druga osobina odnosila se na kreativne muškarce. Oni su kreativni i u krevetu, a pokazali su se kao zainteresovaniji za svoje partnerke i njihovo zadovoljstvo od onih muškaraca koji su manje kreativni (i manje duhoviti).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 24 sledeca idi na stranu