Veze i odnosi

Muškarci ih obožavaju, a žene preziru: Pet poza od kojih beže

Možda se vašem partneru neke poze baš dopadaju, dok vi sa druge strane baš i niste fan akrobacija. Svaka žena ima neku pozu koja joj ubija ili smanjuje želju za seksom i uživanje u njemu.

Ponedeljak, 28.02.2022.

15:03

Izvor: B92

Muškarci ih obožavaju, a žene preziru: Pet poza od kojih beže
Foto: Monkey Business Images/Shutterstock

Podeli:

Obrnuta kaubojka

"Ova poza je loša iz nebrojeno mnogo razloga. Ne znam odakle prosto da počnem. Naša vagina nije čak ni napravljena da ide u tom smeru. Neki muškarci su očekivali da se u toj pozi posvetim i njihovim testisima, kao da već nemam dovoljno posla", ispričala je Gaia.

Pet načina kako da pomognete muškarcu da izdrži duže tokom odnosa

Kaubojka

"To je jako dosadna poza! Ništa nema tu za mene, a u potpunosti me iscrpljuje. Kako da doživim orgazam kada sam mrtva umorna i znojim se sve vreme. Mom partneru je stalo do toga da ja budem zadovoljna pa retko kad praktikujemo ovu pozu", ispričala je Dafne.

Žene saglasne: Muškarci koji su najbolji u krevetu dele jednu istu osobinu

Lotus

"Nije ona ni tako loša i nekako je intimna. Ono što najviše mrzim kod nje je to što ne mogu da dobijem mnogo od ove poze i osećam da jedva mogu da se pomeram. Plus, moj partner bi da se ljubimo sve vreme, što ja ne mogu. Kako da se tako fokusiram na sebe", razočarana je u ovu pozu Moli.

Ovo su najčešće greške koje muškarci uporno rade u krevetu

Misionarska poza

"Nisam neki fan jer imam utisak da ću biti spljeskana. Ne znam. Možda su momci sa kojima sam bila bili previše slabi u gornjem delu tela. Uvek se osećam kao da ne mogu da dišem i nije to za mene", ispričala je Šejla.

Kašika

"Svaki put kada se nađem u ovoj pozi sa dečkom imam utisak kao da imamo po 80 godina. A to mi nije seksi. Ovu pozu treba da upražnjavamo kada se venčamo i kada budemo imali petoro dece o kojima ćemo brinuti. Nekako je to za lenje. Mi smo mladi i puni života, pa onda je bolje da praktikujemo dogi pozu", rekla je Meri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.