Veze i odnosi

Seks poze koje će vas brzinom svetlosti dovesti do vrhunca

Ponekad ti je potrebna dublja i intenzivnija penetracija, ponekad još koji minut, a on je nestrpljiv...Stručnjaci tvrde da uz ove seks poze brže se dolazi do orgazma...

Petak, 08.04.2022.

10:58

Izvor: B92

Seks poze koje će vas brzinom svetlosti dovesti do vrhunca
Foto: Profimedia

Podeli:

Seks vam se pretvorio u rutinu i odavno ne uživate u njemu - postao je stvar higijene veze i izgubila se ona magija. I orgazam se pretvorio u egzotiku - retko viđenog, dragog gosta.

Vaš dragi u tome ne vidi nikakav problem dokle god je seks redovan. On nema problema sa dostizanjem vrhunca i po svemu sudeći, ovo je problem koji bi žena sama trebala da reši.

Za ove poze se smatra da u vatrene i dovode od vrhunca brzo. Upoznajte se sa njima, pa ih u ključnom trenutku uvrstite u akciju.

Kaubojka na sofi - Zaskočite ga dok gleda utakmicu - neće se buniti. Koji bi to frajer dao prednost fudbalu, a ne seksu? Opkoračite ga na kauču i sedite na njega… Ubacite ga u svoju brzinu, diktirajte tempo i radite što god želite!

Kašike - U trenutku kada iz misionarske poze želi da ode nazad, dovedite ga u bočnu pozu. Lezite na bok i pokažite mu gde ga želite… namestite se u njegovom krilu dok oboje ležite na boku. Spusti njegove ruke gde želite, i recite mu detaljna uputstva šta da radi sa njima. I sa usnama takođe.

Seks na nogama - Kao što jedemo s nogu, tako volimo da imamo i seks. Ponekad nemamo vremena za maratonska maženja, a neretko žene nisu raspoložene za to. Seks s nogu raspametiće i ženu i muškarca, ukoliko se dogodi iznenada dok ujutro perete zube, spremate doručak ili dok stojite na stolici i menjate sijalicu, piše Zena.hr.

Lotos - Ovo je jedna od najintimnijih seksualnih poza. U njoj partnera možete da gledate u oči, kao i on vas, zagrljeni ste i nogama i rukama, tela vam se dodiruju u svim tačkama. Izvodi se tako što partner sedne na pod, prekrsti noge kao u klasičnoj lotos joga asani. Vi mu sednete u krilo i obgrlite ga nogama i rukama oko vrata, a on će svoje ruke da stavi na tvoja leđa ili stražnjicu.

Pomoć jastuka - Lezite na leđa na krevet ili pod, stavi jastučić ispod karlice, a on nek se smesti između vaših nogu. Na taj način postižete dublju penetraciju, a on će imati lakši pristup G-tački. Za još intenzivniji doživljaj dignite noge u vazduh, prekrsti ih i naslonite na njegova ramena, odnosno jedno rame. U ovom položaju penetracija je vrlo intenzivna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.