Bračni par šokirao mnoge svojim pravilima za brak - ne smeju da imaju prijatelje suprotnog pola...

Jedna žena na TikToku suočila se sa lavinom komentara, ali i kritika nakon što je objavila video-materijal u kom objašnjava pravila svog braka.

Veze i odnosi | superžena |
Podeli
Foto: fizkes/Shutterstock
Foto: fizkes/Shutterstock

Mlada mama Bejli navela je svoja pravila u dva odvojena videa, a zatim je objavila još jedan - dodatni u kojem je objasnila svoj način razmišljanja koji je i doveo do ovih ideja, piše The Sun.

Naučnici tvrde da su otkrili tajnu uspešnog flerta

Prva stavka na popisu bila je jedna od najkontroverznijih, jer se odnosi na prijatelje. Naime, niko od njih dvoje ne sme da ima prijatelje suprotnog pola s posla i nikako ne smeju da ostanu sami sa njima na dešavanjima.

Žene, da li vam ovo poznato? Tri situacije kad se muškarci u braku ponašaju kao deca

Takođe, njihov dogovor uključuje zabranu slanja i primanja poruka od suprotnog pola, a ovaj par ima i pravila o gledanju eksplicitnog sadržaja. Uz zabranu gledanja pornografije, par ne sme da oseća seksualne nagone prema drugoj osobi, a da bi bili sigurni, praćenje osoba suprotnog pola na društvenim mrežama je strogo zabranjeno.

Znakovi koji ukazuju da se veza sigurno raspada

Bejli je isključila komentare ispod videa na TikToku, ali je on, ipak, dospeo na Reditu i Tviteru, gde su korisnici negativno komentarisali pravila i zabrane ovog bračnog para.

"Ovo je toksično, takav brak nema smisla", oštro je napisao jedan korisnik. "Nisu mi jasna takva pravila, očigledno ste oboje jako nesigurni. Moj muž i ja ne bismo mogli tako da funkcionišemo" dodala je druga korisnica.

I dok su je jedni kritikovali, drugi su čak i odobravali ovakva pravila. Neki su priznali da i oni imaju slične dogovore sa svojim bračnim partnerima.

"To nije stvar nedostatka poverenja, koliko je to granica poštovanja. Kao udata žena nemam potrebu za druženjem s drugim muškarcem, jer to mogu da dobijem od svog muža", rekla je u drugom videu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 21 sledeca idi na stranu