Veze i odnosi

Srpska glumica pokazala novog dečka, a mnogi ih zovu "Ken i Barbi" FOTO

Glumica je nedavno izjavila da uživa u ljubavi.

Utorak, 17.05.2022.

08:09

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Glumica Anja Mit je proteklih godina jedna od najtraženijih glumica, a imala je priliku da bude deo i nekih televizijskih projekata. Godinama nastupa i u pozorištu, a više puta pokazala je svoju ljubav prema pesmi i muzici.

Koja je savršena razlika u godinama između partnera?

Ovih dana mediji su počeli da spekulišu da je Anja našla novu ljubav, ali sama glumica ne priča mnogo o svom emotivnom životu, bar ne nakon prošlogodišnjeg raskida od dečka Luke Vještice.

Najgluplji saveti o seksu koje smo čuli dosad – još uvek kolutamo očima kad ih se setimo

Na njenom profilu na Instagramu osvanula je fotografija sa jednim momkom ispod koje je Ana u opisu napisala "moj čovek", pa su svi protumačili da je ona ponovo zaljubljena.

Muškarci otkrili o čemu razmišljaju pre prvog seksa s novom partnerkom

"Ken i Barbi", "Prelepi", "Sve najbolje", bili su samo neki od komentara.

Kako prenosi Story, momak sa fotografije se od Nove godine često pojavljuje na njenim fotografijama, što otklanja svaku sumnju da joj je on novi dečko. Podsetimo i da je nedavno priznala da je zaljubljena.

"Osvojio me je odmah i veoma sam srećna, mnogo mi je lepo s njim. Uživamo zajedno. Ne objavljujem zajedničke fotografije na društvenim mrežama jer se moj partner ne bavi javnim poslom i zbog toga želi da našu privatnost čuvamo", ispričala je ona za Gloriju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.