Veze i odnosi

Sve ljubavi čuvene plavuše za kojom je ludeo svet

Čuvena Džeri Hol ludo je volela Mika Džegera sa kojim ima četvoro dece... Takođe, veze sa slavnim pevačima, kao i uspešnim preduzetnicima su obeležile njen ljubavni život.

Četvrtak, 23.06.2022.

12:15

Izvor: B92

Sve ljubavi čuvene plavuše za kojom je ludeo svet
Foto: Profimedia

Podeli:

Medijski mogul Rupert Mardok (91) i njegova supruga, inače glumica i bivši model, Džeri Hol (66) razvode se nakon šest godina braka, preneli su svi svetski mediji.

Ova vest je iznenadila mnoge s obzirom da je par često viđan po plažama kako uživaju u zajedničkom društvu. Iako je Rupert nekoliko puta govorio kako je veoma zadovoljan u braku sa Džeri, mnoge je šokirao razvod.

Njegova prelepa, sada već bivša žena Džeri Hol je ranije bila u vezi sa Brajanom Ferijem, kog je ostavila zabog legendarnog rokera Mika Džegera, s kojim se počela viđati davne 1977. godine.

Par se venčao na privatnoj ceremoniji 1990. godine na Baliju, ali brak im je 1999. godine proglašen nevažećim, a bila je to i godina u kojoj su odlučili da se rastanu.

Mik i Džeri su se razveli 1999. kada je brazilski foto-model Lusijana Himenez obelodanila da će roditi dete čiji je otac pevač Rolingstounsa.

Džeri Hol i Mik Džeger su dugo živeli zajedno nevenčano u Ričmondu (London). Tokom svog braka s Džeri, od 1991. do 1994. godine, on je imao aferu sa italijanskom pevačicom i modelom Karlom Bruni.

Posle Mika, Džeri je bila u vezi sa suosnivačem Majkrosofta Polom Alenom, a onda i sa filmskim producentom Džordžom Vodom, koji je 11 godina mlađi od nje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.