Veze i odnosi

NBA zvezda oženio Srpkinju - mlada u atraktivnoj venčanici oduzima dah FOTO

Košarkaš Pol Džordž venčao se dugogodišnjom partnerkom Danijelom Rajić, a sada su njihove fotografije osvanule na društvenim mrežama.

Subota, 25.06.2022.

13:13

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Naime, kako mediji pišu oni su se venčali na vrlo specifičan datum - samo 12 godina ranije košarkaš je draftovan u NBA, tako da je sigurno da će ovaj datum pamtiti zauvek. Kad Srpkinja spremi sarmu i oblande: Pol Džordž obeležio praznik uz srpske specijalitete FOTO

Košarkaš je nosio karirano odelo koje mu je savršeno stajalo, dok je ispod njega nosio belu košulju. S druge strane mlada se odlučila za vrlo interesantnu kratku haljinu koja je istakla njenu zanosnu liniju.

Danijela, koja potiče sa naših prostora, i Pol imaju već dve ćerkice, Oliviju i Natašu i sina Vuka, ali njihova ljubavna veza nije uvek bila idilična. Baš naprotiv...

Njih dvoje su se upoznali u Majamiju 2015. godine. U tom periodu Danijela je radila kao go-go igračica i striptizeta. Viđali su se nekoliko meseci pre nego je otkriveno da je Danijela zatrudnela. Pol Džordž je tvrdio da Olivija nije njegovo dete, ali je Danijela tužila košarkaša sudu. DNK analizom je utvrđeno da je Džordž otac devojčice.

Danijela je potom tužila Džordža, jer joj je navodno ponudio milion dolara da pobaci, ali je kasnije odustala od tužbe.

Onda je košarkaš uzvratio udarac. Tužio je lepu Srpkinju i tražio da on bude staratelj devojčice. Oni su se dugo povlačili po sudovima, pa su se dogovorili da dele starateljstvo.

Nakon nekog vremena obnovili su romansu i u novembru 2017. godine dobili još jednu ćerkicu - Natašu, a u oktobru prošle godine i sina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.