Veze i odnosi

Čuveni holivudski glumac oženjen je doktorkom iz Srbije, redovno dolaze u Beograd

Čuveni glumac Majkl Vederli, koji glumi glavnu ulogu u hit seriji "Bull", koja se emituje od 2016. godine, oženjen je doktorkom iz Srbije, a njihova ljubavna priča je divna.

Sreda, 06.07.2022.

12:36

Izvor: B92

Čuveni holivudski glumac oženjen je doktorkom iz Srbije, redovno dolaze u Beograd
Foto: Profimedia

Podeli:

Glumac je bio zapažen u hit seriji "NCIS" kao i u nekim drugim televizijskim ostvarenjima. U svetu filma je od 1990. godine, a prvu ulogu na malom ekranu odigrao je godinu dana kasnije.

Glumac je od 1995. do 1997. godine bio u braku sa Amelijom Hajnle, a nakon toga je stupio u emotivnu vezu sa Bojanom Janković, doktorkom srpskog porekla. Upoznali su se 2007. godine na koncertu Stinga u Vankuveru, a venčali su se 2009.

"Odselila sam se iz Srbije i otišla sam u Kanadu, ali mi je i dalje ostalo veoma važno pomaganje sopstvenom narodu. Kada se ukazala prilika, kada sam ušla u upravni odbor jedne humanitarne organizacije, počela sam aktivno da radim na tome, da organizujem razne događaje kako bih povećala svest o problemima mog naroda i načinima na koje ljudi mogu da pomognu jedni drugima", rekala je doktorka Janković-Vederli.

"Od kada sam postala majka, postalo mi je jasno kolika je to odgovornost i koliko faktora i stvari može uticati na dete, na vaspitanje deteta, a svi mi kao roditelji trudimo se da uradimo najbolje što možemo", dodala je Bojana, koja sa Vederlijem ima ćerku Oliviju i sina Lijama i koja sa porodicom često dolazi u Srbiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.